Los bericht bekijken
  #9  
Oud 26 juni 2008, 21:45
pico's schermafbeelding
pico pico is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 26 juni 2008
Locatie: Woerden Casema
DTV: Samsung DCB-B270R
Berichten: 3
Standaard

Laat ik me aansluiten met hetzelfde probleem. Ook twee weken geleden voor € 39,95 een Ziggo startpakket met digitale ontvanger aangeschaft. We wilden nu eindelijk wel eens in digitale kwaliteit TV kijken De drempel was door deze aanbieding wel erg laag geworden en de twee maanden gratis abonnement op het totaalpakket leek mooi meegenomen. Direct vanaf het begin het EK voetbal digitaal kunnen kijken

De dealer (telecom winkel) waar we het startpakket hebben aangeschaft liet weten dat we de aanmeld kaart niet hoefden in te sturen omdat zij alles zouden regelen. Deze week bleek dus dat voor de extra zenders uit het totaal pakket de preview periode al was verlopen. Dus alsnog die aanmeld kaart maar ingestuurd en gekozen voor alleen het Z1 (standaard) pakket. Binnen twee dagen per post een bevestiging van onze keuze ontvangen, maar de extra zenders waren nog niet terug. Dus vandaag maar eens gebeld. Inmiddels dus twee keer gebeld. En twee keer 10 minuten in de wacht De eerste keer meldde de helpdesk dat er misverstanden zijn tussen de dealers en Ziggo waardoor de smartcard codes niet of niet juist door worden gegeven. Toen ik meldde dat ik inmiddels zelf de aanmeldkaart had opgestuurd werd ik in wederom in de wacht gezet. Weer 10 minuten later een hijgende helpdeskmedewerker aan de lijn, want twee trappen op en neer geweest , het zou voor elkaar komen, binnen twee uur.

Ruim twee uur later nog niets, dus weer gebeld. "Oh meneer, ik zie het al, u heeft voor het standaardpakket gekozen, dan is uw preview periode verlopen". En ik: "Maar dat staat toch niet in de aanbieding, daar staat twee maanden gratis". "Ja, maar dat is alleen als u een totaalpakket neemt." Hij gaf overigens wel toe dat het misleidend is en dat hij zich ook bedonderd zou voelen. Nou ja, nog even doorgezeurd zonder resultaat uiteraard. Durfden ze ook nog te vragen of ik alsnog een aanvullend pakket wilde. Nu ik de reacties hier heb gelezen snap ik waarom, want als je het totaalpakket meteen weer opzegt, is het alsnog gratis. Wel een ingewikkelde constructie als je het mij vraagt. Ik durf het gezien dit voorval en de inmiddels al beruchte reputatie van Ziggo ook niet aan om nu nog een totaalpakket te nemen en meteen weer op te zeggen. Mij te riskant. Voordat je het weet zit je er toch een jaar aan vast.

Misleiding is het wel, absoluut! Maar wat doe je eraan? Iemand?