Los bericht bekijken
  #32  
Oud 24 juni 2008, 20:10
Ed's schermafbeelding
Ed Ed is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 19 april 2008
Locatie: Ziggo / @Home
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra | Ubee EVM3200 | Linksys WRT610N
DTV: Humax iPVR9200
Berichten: 3.393
Standaard

Vandaag verstuurt naar de klantenservice.
Wat ze er mee doen is een tweede, maar goed.
Ziggo minded is inmiddels wel erg overdreven...

Citaat:
Naar aanleiding van het zoveelste teleurstellende telefoontje vandaag met de klantenservice, dien ik nu toch een klacht in.

Wij zijn nu al 5 weken bezig om het ‘Alles in 1 Extra’ pakket te krijgen, ter vervanging van ons analoge televisie abonnement en internet Z3i.
Direct na de introductie van Ziggo (16 mei 2008) hebben wij de eerste bestelling geplaatst voor dit pakket. Er werd ons op een vriendelijke wijze verteld dat we ongeveer 10 werkdagen moesten wachten. Ondanks vele klachten omtrent Ziggo (bijvoorbeeld in de media), vond ik dit toch acceptabel. Na 10 werkdagen nog geen pakket, nog geen bevestigingsmail, nog geen brief, nog helemaal niets. ‘Kan gebeuren door alle drukte’, bedenk ik me nog. Nog even afwachten dus.

3 juni 2008, we hebben lang genoeg gewacht!
Ik ga bellen met de klantenservice. Zowaar binnen 30 minuten een medewerker van de klantenservice aan de lijn. Deze vertelt mij doodleuk dat er helemaal geen bestelling is gedaan door ons. Opnieuw een bestelling plaatsen, ach, het zullen de aanloopproblemen wel zijn. Nog geen man overboord! We hebben geduld, alleen wilden we wel graag Digitale TV hebben voor het EK 2008. Oplossing: ‘We gaan een ‘starterspakket DTV’ aanschaffen.’ Helemaal geen probleem en als ons eigen pakket binnenkomt, gaat de gekochte decoder mooi naar boven. De smartcard van de gekochte decoder is inmiddels geregistreerd en we genieten met volle teugen, alleen nog steeds geen ‘Alles in 1 Extra’.

Ongeveer een week na de tweede bestelling toch maar eens voor de zekerheid weer gebeld. Ik krijg vrij snel contact met een medewerker van de klantenservice en deze meldt mij dat er nog helemaal niets gedaan is. Alleen de registratie van de smartcard is met succes afgerond. Het probleem zit ‘m namelijk in het feit dat wij 2 klantnummers bezitten. 1 voor internet (momenteel Z3i verbinding, internet sinds augustus 2000) en 1 voor televisie. Mocht men nu direct de klantnummers samen gaan voegen, dan zou òf de bestelling van ‘Alles in 1 Extra’ automatisch geannuleerd kunnen worden òf de registratie van de smartcard (reeds in ons bezit) vervalt, waardoor we geen beeld meer hebben.

Oké, als het enkelt iets administratiefs is, dan wachten we nog even.
Niets is echter minder waar. Ik heb afgelopen week gebeld en vandaag (24 juni 2008) weer.
De dame aan de lijn kon mij vandaag alleen mededelen dat zij er niets aan kon doen en dat we moesten wachten op de administratieve samenvoeging van onze 2 klantnummers.

Nu vraag ik jullie… wij betalen aardig wat in de maand. Als wij 2 weken te laat zijn met betalen gaat ook het internet of het televisiesignaal eraf. Daarnaast scheelt het gewoon in de kosten. Internet en TV (zoals we nu hebben) komt op €85,- afgerond. Als we ‘Alles in 1 Extra’ hebben inclusief Digitaal Totaal pakket komen we op €75,-. Opzich niet erg, maar hoelang gaat dit geintje duren? 3 maanden vertraging is toch €30,- extra. We zijn de hele tijd al aardig geduldig, maar dit gaat te ver.

Vertelt u mij maar eens wat we hier mee gaan doen, want dit loopt de spuigaten uit.
Een bevestigingsmail òf een mail met enige uitleg had al voldoende geweest, maar nu lijkt het net alsof Ziggo niet luistert…