Los bericht bekijken
  #9  
Oud 24 juni 2008, 15:55
Macula's schermafbeelding
Macula Macula is offline
Member
 
Geregistreerd: 24 juni 2008
Locatie: Delft / Ziggo (ex Casema)
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus / Ubee EVW321B WiFi-modemrouter
DTV: SMiT CI+ CAM / Samsung DCB-B270R / Humax iHDR 5200c
Berichten: 50
Standaard

Wellicht een interessante Ziggo standaardbrief betreffende de verkoop van Orange (voorheen Wanadoo) Kabelinternet aan T-Mobile/Online.

++++++++++++++++++++++++++++

Utrecht, 23 juni 2008

Betreft: Orange Kabelinternet


Geachte heer/mevrouw,

Wellicht heeft u gelezen over de verkoop van Orange aan T-Mobile. Hierdoor verdwijnt de naam Orange van de Nederlandse markt. Per 26 juni a.s. wijzigt de naam Orange in Online.

Wat betekent dit voor u?
Voorlopig verandert er niets voor u. Als klant van Orange kabelinternet merkt u binnenkort dat www.orange.nl plaats maakt voor www.online.nl en dat ook het uiterlijk van de website is veranderd. Alle diensten waarvan u nu gebruik maakt blijven gewoon beschikbaar.

E-mail
Maakt u gebruik van mailprogramma’s op uw PC zoals Microsoft Outlook? Dan blijft uw huidige e-mailadres voorlopig bestaan en kunt u dit gewoon blijven gebruiken.

Maakt u gebruik van Orange webmail en bekijkt en verstuurt u mail met een webbrowser? Dan verandert het mailadres waarmee u nieuwe mail verstuurt automatisch van orange.nl naar online.nl. U blijft wel gewoon mail ontvangen die geadresseerd is aan uw huidige e-mailadres.

U krijgt deze brief van Ziggo (voorheen Casema) omdat de dienstverlening rond uw huidige kabelinternetabonnement grotendeels wordt geleverd door Ziggo.

Mocht u naar aanleiding van bovenstaande informatie nog vragen hebben of uw abonnement willen beëindigen, dan kunt u contact opnemen met onze Klantenservice 070 - 778 12 50.


Met vriendelijke groet,

Joop Evers
Directeur Klantenservice

++++++++++++++++++++++++++++

Wellicht een interessante mededeling op de Online website.

Hoe stap ik over van Cable naar een ander Online abonnement?

Als u snel en eenvoudig een Online abonnement wilt aanvragen, belt u naar 0900 1480 (€ 0,10/min). Hou er rekening mee dat uw Cable-abonnement een minimale contractsperiode van twaalf maanden en een opzegtermijn van één maand kent. Om uw Cable-abonnement op te zeggen, neemt u contact op met de Ziggo klantenservice: 0900 1884 (€ 0,10/min). De Ziggo klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.00 – 22.00 uur en op zaterdag en zondag van 09.00 – 22.00 uur.

Laatst gewijzigd door Macula; 26 juni 2008 om 16:35