Los bericht bekijken
  #1  
Oud 24 juni 2008, 00:46
MauriceW's schermafbeelding
MauriceW MauriceW is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 4 juni 2008
Locatie: -/Casema
DTV: Humax iHDR5050-C
Berichten: 358
Arrow Interactieve TV topic

Misschien wel handig om een apart draadje te hebben over Interactieve Televisie (IA) in plaats van alles onder het Cisco 8455DVB draadje te gooien...

Ik heb sinds zaterdag de Cisco, maar heb IA nog niet aan de praat gekregen.

De installatie-procedure kom ik wel door en bij de status van IA in het Info-menu staat ook "Gereed". Tevens krijgt de decoder ook twee IP-adressen (1 voor het interne kabelmodem en 1 voor de STB zelf). Ook het invullen van de accountgegevens (klantnr., postcode en huisnr.) geeft geen foutmelding.

Ik zie onder het "Progr. Gemist" menu ook de catalogus met alle programma's van de publieke omroepen. Als ik echter een programma kies, verschijnt na een tijdje de melding dat het afspelen niet lukt en dat ik het later nog eens moet proberen.

De oude programma's van de SBS-zenders werken ook niet.

En de TV-theek doet het ook niet. Hierbij krijg ik bij elke keuze die ik probeer de melding dat ik voor een abonnement op de portal moet bellen met 070-1234567.

Mijn vragen:
  • Werkt IA niet omdat het netwerk er nog niet klaar voor is?
  • Ligt het aan mijn smartcard? (zowel de nieuwe die bij het pakket zit als mijn oude geprobeerd)
  • Kan het zijn dat mijn aansluiting niet retourgeschikt is? (ik heb de bijgeleverde wandcontactdoos en versterker nog niet geinstalleerd, maar de decoder krijgt wel de status "Gereed" bij IA en krijgt ook IP-adressen van de DHCP-server)

Hopelijk leest er iemand van Ziggo mee die wat antwoorden kan verschaffen