Discussie: Problemen Telefonie
Los bericht bekijken
  #23  
Oud 23 juni 2008, 17:03
JohanHDrent's schermafbeelding
JohanHDrent JohanHDrent is offline
Member
 
Geregistreerd: 11 april 2008
Locatie: Hoogezand/@Home
Ziggo Internet: totaal abb/panasonic decoder
Berichten: 77
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CeeS Bekijk bericht
Nee, dat schreef ik niet....
Ik schreef dit omdat de mogelijke uitleg die Tja gaf wel logisch lijkt.

"Het enige probleem wat nog voor jou op dit moment overblijft als het goed is", bedoelde ik. Het zou zomaar kunnen dat als je modem binnen is dat je telefonie het dan wel doet.

Dat er van alles voor die tijd mis gaat is natuurlijk erg slecht en niet goed te praten door Ziggo. Ik ben ook benieuwd of je ook tot september zou moeten wachten zoals in groningen en omgeving blijkbaar nu door @home gezegd wordt. Als je dan 1 euro per dag krijgt loopt dat lekker op

Maar het was zeker niet de bedoeling om je probleem te bagatelliseren.
Volgens één van de medewerkers moet de telefoon het bij mij al doen vanaf 11 juni. (dit is aangegeven in een mail naar mij toe).
Trouwens zaterdag werd mij medegedeeld dat het pakket al verstuurd was. Vandaag kreeg ik reactie op een klacht en daarin werd weer gemeld, dat het pakket WORDT toegezonden, dus nog niet onderweg is.
Kijk, dat er wat mis gaat vind ik nog niet het grootste probleem. Voor mij is dat het feit dat ze er allemaal maar een potje op los liegen. Laten ze nu eens gewoon de waarheid vertellen. Als we tot september moeten wachten is dat natuurlijk zuur, maar we weten dan wel waar we aan toe zijn.