Los bericht bekijken
  #23  
Oud 23 juni 2008, 11:37
crazylegs's schermafbeelding
crazylegs crazylegs is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 5 juni 2008
Locatie: assen
Berichten: 9
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door messed-up Bekijk bericht
Ik heb het hele verhaal al in een ander forum geplaatst, telefonisch werd mij vandaag bevestigd dat het alles in één Ziggo pakket " naar verwachting in Augustus " zal gaan werken. Een levertijd van 3 maanden i.p.v de toegezegde 2 weken.
Het pakket, waar ik dus voorlopig niets aan heb, komt "als het goed is " wel binnenkort. Ik zal zeker niet de enige zijn, het verhaal geldt voor een groot deel van de @Home klanten.
Mij is geadviseerd om het aan de deur te weigeren als ik het niet eens ben met de gang van zaken en de levertijd. Dat ben ik dus zeker niet.
Als mij in Mei was verteld dat het pakket pas in Augustus zou gaan werken had ik het niet besteld maar had ik een adsl aansluiting genomen.

Al met al een zeer chaotische overgang naar Ziggo, excuses worden steeds weer aangeboden, de chaos wordt alleen maar groter.

WTF!!!!!!!!!!!!!!!!!! Augustus pas?? Hier ook oud-@home.. (assen) gelukkig werkt alles hier nog wel maar augustus is @#$) niet te geloven... Ik hoop dat iemand van de sicko helpdesk dit leest en oppakt want dit is gewoon bij de konijnen af...
Ik heb vanmorgen ook nog maar is gebeld met de HD, 16 mei overstap aangevraagd maar ook nog geen enkele reactie gehad.

Mod : @#$) zo klinkt het ook boos genoeg.

Laatst gewijzigd door BenJ; 23 juni 2008 om 14:57