Los bericht bekijken
  #86  
Oud 23 juni 2008, 09:07
olafski's schermafbeelding
olafski olafski is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 10 juni 2008
Locatie: Amersfoort/Casema
DTV: Samsung simpel, ong. 2 jaar oud
Berichten: 24
Standaard

Nou even een week afgewacht, maar ik durf nu toch te zeggen dat mijn kabels zichzelf hebben gerepareerd, de zendpiraat verhuist is en KPN die DVB-H mast heeft verplaatst. Na 3 a 4 weken amper TV hebben kunnen kijken, werkt het sinds ongeveer 5 dagen weer. Op de genoemde zender, RTL4, 5,8 en SBS heb ik nu zelfs ook af en toen een BER van 0.

Verbazingwekkend dat het zich toch weer vanzelf oplost. Verschillende keren aangegeven dat het niet aan mijn kabels ligt want zoals ik al zei, ik heb al 2 jaar dezelfde opstelling, kabels, apparatuur etc. Dan krijg je verhalen als dat er wel eens een zendpiraat opeens actief zou zijn of dat toevallig, nu KPN daar zoveel mee adverteert, KPN bij mij in de buurt een DVB-H mast geplaatst heeft. Let op, dus allemaal suggesties naar de klant van de strekking "zoek het maar uit". Want wat had ik moeten doen als het inderdaad een zendpiraat was geweest? Of als het een DVB-H mast was? Had Ziggo dan een oplossing geboden? Hadden zij dan KPN gecontacteerd?

Maar goed, voorlopig tevreden. Nog een paar maanden en dan heb ik hier glasvezel bij XMS, Vathorstnet en ik heb toch maar naast telefonie en internet ook maar het TV pakket er bij besteld.