Discussie: Any news?
Los bericht bekijken
  #113  
Oud 22 juni 2008, 10:30
Eric - HWI's schermafbeelding
Eric - HWI Eric - HWI is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 27 mei 2008
Locatie: Voorburg
DTV: Allemaal
Berichten: 123
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door MauriceW Bekijk bericht
Bedankt voor deze info. Vraag me dan wel of hoe je dan 80 uur TV op een 160 GB hdd krijgt?
Dat krijg je niet. 80 uur is gewoon een richtwaarde en bij de NL zenders die in 8 mbit uitzenden en zeker bij HD kom je daar dus lang niet aan. Ik snap eerlijk gezegt ook niet helemaal dat er gekozen is voor een 160 GB disc, dit is gewoon te weinig! Grotere harddisks kosten maar marginaal meer, terwijl de bruikbaarheid van het apparaat ermee vooruit springt. Ik heb ook al enige tijd de beschikking over de UPC HD PVR met een harddisk van 250 GB, en als je een paar films en wat NBA wedstrijden in HD opneemt zit dat ding zo vol. Bij deze Cisco box heb je dat nog sneller.

Verder even kort mijn eerste vervaringen / opmerkingen.

-Afstandsbedieninig werkt op knoopcellen. Waarom? Niemand heeft die dingen thuis liggen en als de batterijen op zijn moet je dus sowieso een winkel zien te vinden die die dingen verkoopt.
-Interactieve TV heb ik vrijdag helemaal niet aan de praat gekregen, ga ik woensdag weer proberen.
-Box zapt - zoals hier al vermeld - inderdaad erg traag. Ook het laden van de menu's en de EPG duurt gewoon te lang om prettig te zijn. Tot nu toe was dit alleen bij UPC boxen een probleem (al zappen die wél erg snel).
Het vervelende is vooral dat je niet meteen in beeld ziet dat het commando wel ontvangen is, waardoor je bijna automatisch nog een keer op de afstandsbediening drukt, met als gevolg dat het commando tweemaal uitgevoerd wordt. Bij de UPC boxen die ook lange laadtijden hebben zie je wél meteen een placeholder in beeld komen, zodat je niet de nijging hebt om nog een keer te klikken.
-Beeldkwaliteit durf ik weinig over te zeggen. Beeld ziet er naar mijn idee minstens zo goed uit als bij de H360R, maar ik heb nog geen directe vergelijking gedaan op twee identieke TV's.
-Automatische resolutiekeuze ontbreekt helaas, en ook een knop op de afstandsbediening om makkelijk te switchen moeten we missen.
-Geen ventilator!! Wat mij betreft erg goed nieuws, want op het lichte zoemen van de harddisk na, is de Cisco PVR dus wel lekker stil.
__________________
Redacteur Hardware.Info - www.hardware.info