Los bericht bekijken
  #21  
Oud 21 juni 2008, 13:28
Bordewolf's schermafbeelding
Bordewolf Bordewolf is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 24 maart 2008
Locatie: @home Cogas-gebied
Ziggo Internet: Internet Regelmatig
DTV: Nokia
Berichten: 345
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door renecl Bekijk bericht
Ik denk dat ZIGGO wel moet, ze kunnen hun klanten niet zoet houden met alleen kanalen als FAN-TV ;-)

Men is iig in onderhandeling, is dus alleen een geld kwestie
Helemaal mee eens. De laatste vervangingen waren alleen maar een achteruitgang. MTV2 verdween, Skynews verdween (beide kwaliteitzenders) en wat krijg het terug?? FAN TV, History Channel (zeer kleine doelgroep), Nostalgienet (wie heeft dat uberhaupt wel eens gekeken??) en we hebben ook nog steeds Zizone....... zucht......

Wat kon het mooi zijn met bijvoorbeeld RTL2, VOX, DSF, SciFi, 13thStreet, HorrorZone, wellicht scandinavische zenders, NBC Sports/Network.

Bij @home werden we wat dat aangaat blijgemaakt bij ontiegelijke bagger, en werd alles aangegrepen om maar te roepen welke mooie nieuwe zenders (wat achteraf niet zo is) er bij kwamen zonder te melden dat we daarvoor kwaliteitszenders moesten inleveren. Voorbeeld: MTV2 is beter dan Nick Hits. Sky News hoort in het pakket, dat is een echte toevoeging.

De toevoegingen in het verleden waren wegzapzenders (behalve de digitale publieke omroepzenders). Na een seconde al weer doorzappen..... Maar goed dat is mijn mening en ik respecteer de mening van anders die we wellicht anders over denken. Ook de digitale PO-zenders zijn niet allemaal even geweldig: Opvoeden, Nederland-E, Omega en Geloven kunnen wat mijn betreft er gelijk af.

Daarintegen moesten we meer dan een maand wachten op Het Gesprek (wat ik wel een toevoeging vind, ik kijk er zeker eens per week na omdat er altijd wel gesprekken met interessante personen bij zitten).