Los bericht bekijken
  #418  
Oud 20 juni 2008, 13:15
Eric - HWI's schermafbeelding
Eric - HWI Eric - HWI is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 27 mei 2008
Locatie: Voorburg
DTV: Allemaal
Berichten: 123
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door joepke-m Bekijk bericht
Beste Bert,

Even voor de duidelijkheid:

Ik ben niet heel teleurgesteld over de kwaliteit van NL1-HD, ik ben overwegend tevreden. Op mijn Full-HD Philips 47pfl9632 ziet het er strak uit (decoder op 1080i). Ik heb ook geen schotel, dus ik kan niet beoordelen of BBC HD beter is dan NL1-HD.
Je moet je decoder inderdaad op 720p zetten bij het voetbal, anders wordt er van het aangeleverde 720p signaal eerst weer 1080i gemaakt waarna je TV het weer moet deinterlacen. Dat komt de kwaliteit niet ten goede.

@Bert,

Ik begrijp dat je mensen bij Technicolor e.d. wilt 'stimuleren', maar de communicatie zoals je die hier post heeft allemaal wel een erg negatieve ondertoon vind ik. Die mensen daar hebben bepaalde afwegingen gemaakt en in een groot samenwerkingsverband (NOS / Technicolor / Kabelaars) gooi je de boel niet zomaar even om. Ik denk dat dit forum écht wel gelezen wordt, dus onze mening is daar wel bekend inmiddels.

Let wel, ik ben het dus helemaal met je eens, maar ik denk dat een overdreven negatieve en verwijtende toon niet extra zal motiveren om veranderingen door te voeren.
__________________
Redacteur Hardware.Info - www.hardware.info