Los bericht bekijken
  #140  
Oud 20 juni 2008, 11:00
Ed's schermafbeelding
Ed Ed is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 19 april 2008
Locatie: Ziggo / @Home
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra | Ubee EVM3200 | Linksys WRT610N
DTV: Humax iPVR9200
Berichten: 3.393
Standaard

Ik heb van de week ook maar weer eens gebeld.
Kreeg direct iemand aan de lijn en heb hem het verhaal uitgelegd. We zijn inmiddels nu 5 weken bezig met het verkrijgen van een 'Alles in 1 Extra' abonnement. De eerste 2 weken voor niets gewacht, want de bestelling was gewoonweg verdwenen. Geen man overboord, dan maar een nieuwe bestelling plaatsen.

Aangezien het een aardige tijd zou kunnen gaan duren alvast maar een 'starterspakket DTV' gekocht en gelijk de smartcard geregistreerd dmv het opsturen van de bekende blauwe kaart.

Toen ik dus van de week de Klantenservice aan de lijn had, kreeg ik te horen dat alles vertraagd was door het feit dat we in het bezit zijn van 2 klantnummers (heb niets te horen gekregen over het tekort aan decoders). 1 voor Internet en 1 voor TV. Wij hebben/hadden 2 losse abonnementen. Als men nu direct de 2 klantnummers zou gaan koppelen, was de kans groot dat we f de bestelling van 'Alles in 1 Extra' kwijt zouden raken f de registratie van de smartcard die we reeds in ons bezit hebben. Dit zou allemaal via de administratie moeten gaan en dat wordt dus even wachten. Inmiddels zijn we 5 weken verder en er is in feite weinig gebeurd. Alleen de registratie van de smartcard is met succes afgerond.

Geen kwaad woord over Ziggo hoor, alles op zijn tijd. Scheelt weer een klager hehe. We hebben nu Z3i, dus wachten op verdubbeling van de snelheid hoeft niet. Deze zal echter wel bij de activatie van 'Alles in 1 Extra' verlaagd worden van 22Mbit naar 16Mbit. Telefoon gebruiken we nu niet en wat je niet hebt, kun je ook niet missen. Zodra alles binnen is, gaat de decoder (DTV) die nu in gebruik is, naar boven. Dus nergens een man overboord.

Ik moet wel zeggen dat het allemaal wat vreemd is, dat dingen die met 1 druk op de knop geaggendeerd kunnen worden, zo lang op zich laten wachten. Het lijkt mij dat het samenvoegen van 2 klantnummers sneller gedaan is dan de hele omzetting van Z3i en los tv abbo naar 'Alles in 1 Extra'.

We wachten weer eens af