Los bericht bekijken
  #18  
Oud 19 juni 2008, 22:27
dynd's schermafbeelding
dynd dynd is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 19 juni 2008
Locatie: Hoorn 1628/Multikabel
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra- Cisco EPC 3925
DTV: humax
Berichten: 103
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door BenJ Bekijk bericht
Die begrijp ik even niet, edoch ben ik ook geen Ziggo of klantenservice.
Maar als je de disclaimer van Ziggo leest, dan zie je zelfs dat je eigenlijk helemaal geen correspondentie van Ziggo openbaar mag maken zonder hun toestemming. Nu hebben ze weliswaar daar nog nooit een probleem van gemaakt. Maar op zijn minst laten we daar dan de namen van de medewerkers achterwege.
Hoi,

heb geen disclaimer oid gelezen,maar was grapje, wellicht was ik te druk bezig met ressetten, terug zetten naar fabrieksinstellingen, kabels los maken oude tijden herleven(was dus de reden dat ik planet eruit gegooit heb, ze laten je van alles doen en eind van het liedje is dat het niet aan jou ligt maar elders)Ziggo lijkt hetzelfde te doen met standaard antwoorden/mails en oplossingen,

Maar afijn voor de zoveelste keer alles terug gezet naar fabrieksinstellingen, kaartje aangeduwd, kabels nagelopen of ze niet versleten/los waren/los zaten.

Concluse de HUMAX reageerd weer en lijkt te funtioneren maar blijf de melding E 16 krijgen sedert vanmiddag dus daarvoor stond de boel alleen muurvast en ook geen ontvangst, heb dit dus sinds ziggo in beeld (of beter geen digitaal beeld is gekomen) Maar betaal hier dus wel elke maand fors voor.

En ik kan er dus niet tegen dat ik uren van mijn kostbare tijd aan dit soort dingen moet besteden.

Maar ik kijk het nog een week aan en dan.........maar stoppen met betalen oid.