Los bericht bekijken
  #74  
Oud 19 juni 2008, 20:33
caveboy's schermafbeelding
caveboy caveboy is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 5 juni 2008
Locatie: Monnickendam / Multikabel- Ziggo
Ziggo Internet: Powerbundel
Berichten: 28
Standaard

Maar weer eens een update van mijn kant.

Gisteren contact gehad met Ziggo met de melding dat ik nog niet over ben gezet met de telefonie deel en de vraag of er nog info over mijn Humax 9200c was.

Antwoord dat ik kreeg was verbazingwekkend voor mij. Ik kreeg te horen dat ik niks te maken had met Ziggo. Ik zit op Mutikabel netwerk dus ik moet Multikabel bellen. Ik vroeg zo maar ik krijg alle post van Ziggo. Dat maakte niks uit ik heb niks met Ziggo te maken. Ik kreeg een direct nummer met Multikabel.

Ik belde uiteindelijk dat nummer maar en had Multikabel erg snel aan de lijn (veel sneller dan Ziggo). Die dame luisterde goed naar mijn verhaal. Jammere alleen is ze kon niks aan gegevens in het systeem zien. In het systeem staat afwachtend. Ze kan ook geen contract of wat dan ook vinden. Ze gaat nu alles proberen op te helderen en heeft beloofd binnen 24 uur te bellen op mijn mobiel. Dit is tot dusver (24 uur zijn om) niet gebeurd maar ik wacht nog een dag denk ik.

Het enige wat de dame wel zei is dat ik de Samsung behoor te krijge. Dit slikte ze echte rin toen ik begon staat dat op het contract? Ik heb 2x een contract ondertekend en daar stond de Humax 9200c op. Als ze een andere hebben wil ik die graag zien.

Ben benieuwd hoelang dit duren gaat. Ga binnenkort maar eens naar andere ADSL kijke begin nu moe te worden van de kabel.