Los bericht bekijken
  #10  
Oud 19 juni 2008, 11:23
Manolito's schermafbeelding
Manolito Manolito is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 17 mei 2008
Locatie: Tilburg / Ziggo
Ziggo Internet: Connect & Play Max /Ubee EVW320 modem / Netgear X4/Synology DS215j nas
DTV: Samsung ci+ icm Popcornhour A200 / Humax hd-pvr 5200/Horizonbox
Berichten: 1.836
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door roel.loes Bekijk bericht
Hieronder vermeld ik mijn klacht zoals ik die verzonden heb naar Ziggo. Alle info staat er in om een goed beeld te vormen van het door mij beleefde probleem en teleurstelling. Benieuwd of meer mensen deze ervaringen hebben.
----------------------------------------
<knip>


Dit vind ik niet alleen jammer, het irriteert mij ook nog eens mateloos. Afspraken worden in mijn werk gemaakt om nagekomen te worden. Als het dan niet lukt om een gemaakte afspraak na te komen wordt dat medegedeeld aan alle betrokken partijen. Ik hoop, maar draag geen enkele verwachting, dat u een passende oplossing zult vinden voor het feit dat u uw afspraken al tweemaal niet bent nagekomen en daarbij geen enkele vorm van fatsoen of wederzijds respect heeft laten zien aan mij, de andere partij van de afspraak. Ik hoop dat ziggo in werkelijkheid een beetje meer gaat lijken op die vriendelijke oude man uit de door u gemaakte reclame. Mocht dit zulk een tegenvaller blijven zie ik mijzelf genoodzaakt om alsnog een schotel op mijn dak te gaan plaatsen en ziggo in het teleurstellende rijtje aanbieders te zetten waarin alle samengevoegde componenten die ziggo vormen ook al stonden.

In afwachting van uw repliek verblijvend;


Roel Timmermans.
Dit stukje over 'afspraken' is mooi geschreven, hier 16 mei telefonisch besteld en nog geen bevestiging of een teken van een brief dat het wat later word. (toch maar eens bellen)

Edit: 14:30 uur ,
Daarnet even gebeld met Ziggo, vriendelijk te woord gestaan, geen wachtijd, als na een week de decoder er nog niet is evt. met brief, of ik dan even terug wil bellen.
Ik sta in het systeem dus daar hoef ik me geen zorgen over te maken.

Laatst gewijzigd door Manolito; 19 juni 2008 om 14:34