Los bericht bekijken
  #261  
Oud 18 juni 2008, 23:14
blikkie's schermafbeelding
blikkie blikkie is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 28 maart 2004
Locatie: Zwaag (gemeente Hoorn N-H)
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra (motorola surfboard voice modem
DTV: Samsung DCB-H360R
Berichten: 11
Standaard

Toch een posetief hier!

Wil toch even melden, dat de wachttijden volgens mij komt door dat 3 in 1 paket iedereen wil ineens overstappen en wil niet even een paar weken wachten (in de brief staat ook je gaat pas betalen als je geactiveerd heb). Uitzondering hierop vind ik wel de mensen die van andere telco komen die zouden zeker wel meteen goed over gezet moeten worden.! Op wat blokjes na in de DTV heb ik niets van de overgang gemerkt.

Ik had 3 weeken terug de 3 in 1 aangevraagd en afgelopen week kwam die binnen (zonder decoder maar die heb ik al). Vorrige week modem afgeleverd gekregen en aangesloten snelheid inet was goed en DTV werkt, maar telefonie niet.
Ik heb dus gebeld naar de helpdesk en daar idd veel te lang moeten wachten, maar werdt heel vriendelijk te woord gestaan en de dame heeft haar best gedaan, echter kon het niet oplossen en heeft dit doorgegeven aan het errorteam zoals zij dat noemt. Gisteren was telefonie voor elkaar dat is dus 2 werkdagen.

Nog een ik heb een week daarvoor gebeld voor een kenis van mij waar DTV het niet deed en ook veel te lang aan tel. gehangen, maar dit werd netjes opgelost terwijl ik met hem belde.

Ik ben al vanaf 2000 klant van multiweb/multikabel/ziggo en er zat er nog een tussen tijdelijk, maar nooit echt klachten gehad.