Los bericht bekijken
  #375  
Oud 18 juni 2008, 15:19
Cyzor's schermafbeelding
Cyzor Cyzor is offline
Member
 
Geregistreerd: 27 januari 2006
Locatie: UPC
DTV: UPC Royaal met Philips HDTV DVR
Berichten: 99
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door BertvanHorck Bekijk bericht
Ik ga ervan uit dat inmiddels onze discussie op vele plaatsen gevolgd wordt, en dat we dus op zijn minst enige impact hebben op de technici.
Mooi werk, ik weet niet of deze amateur discussie niet gelijk alle technici in rep en roer brengt. Het gros van de mensen die naar de televisie kijken vallen dit soort dingen geeneens op.

Wat bratis al zei, laten we vandaag een kritisch naar de live wedstrijden kijken naar hoe het signaal er nu bij staat. Naar mijn gevoel beter!

De artifacts waar is het over had waren inderdaad van die grondcamera, had al zo een vermoeden dat het ergens anders zou moeten zitten had hier namelijk nooit last gehad van enige artifacts.

Ik ben het trouwens wel helemaal eens met die EBU engineer, mijd interlaced materiaal als de pest. Al die rare conversies die er moeten gebeuren. Gewoon 1080p produceren en in 720p uitzenden (en uiteindelijk 1080p). Wil hierop niet opnieuw een discussie oproepen over "het EK wordt ik 1080i geproduceerd dus 720p zorgt alleen voor een vermindering van het beeld". Gewoon mijn mening over interlaced materiaal.
__________________
Zat bij Ziggo tot mijn gemeente op 1 oktober 2008 overging naar UPC. Weg investering in Loewe televisie met ingebouwde DVB-C tuner en AlphaCrypt CAM.