Los bericht bekijken
  #365  
Oud 18 juni 2008, 03:12
Cyzor's schermafbeelding
Cyzor Cyzor is offline
Member
 
Geregistreerd: 27 januari 2006
Locatie: UPC
DTV: UPC Royaal met Philips HDTV DVR
Berichten: 99
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door haas Bekijk bericht
Ondertussen was de wedstrijd NED-ROE op NL1 HD vanavond eindelijk vrij van bewegingsonscherpte! Hulde aan degene die dat heeft gefixt!
Ja dat viel mij ook al op, prima beeld! Ik heb ook het idee dat de camera opperators ook de opdracht hebben gekregen minder snel de pannen maar dit kan natuurlijk per wedstrijd verschillen.
Ik had vandaag voor het eerst last van andere artifacts, maar dit was niet meer dan 2x 5 seconde dus totaal niet storend. Beeld bevroor even en rare glidges er doorheen, maar nogmaals dit was zo kort dat het totaal niet stoorde. Zal wel ergens even een dipje in het signaal hebben gezeten. Kortom prima beeld en voor mijn gevoeld ook een veel betere bewegingsscherpte!
Ik heb nu even 5 minuten naar het geupconverte SD signaal gekeken en daar LIJKT het ook minder maar kan dit zo snel niet beoordelen. Alleen een eerste indruk. Eerst was de smearing bij de SD beelden zo erg dat ik het gevoel had dat ik door een bril op verkeerde sterkte keek. Dit had ik nu niet maar het is puur gevoel.
__________________
Zat bij Ziggo tot mijn gemeente op 1 oktober 2008 overging naar UPC. Weg investering in Loewe televisie met ingebouwde DVB-C tuner en AlphaCrypt CAM.