Los bericht bekijken
  #4  
Oud 17 juni 2008, 19:58
Reb00t's schermafbeelding
Reb00t Reb00t is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 17 juni 2008
Locatie: Ziggo
Ziggo Internet: NVT
DTV: Zal even kijken
Berichten: 4
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CeeS Bekijk bericht
Het systeem heeft jou er niet uitgegooid na 2 weken omdat de aanvraag nog niet is verwerkt, maar een smartcard werkt nadat je hem koopt altijd slechts 2 weken zonder dat hij geactiveerd hoeft te worden.

Binnen die 2 weken moet je aanvraag verwerkt zijn zodat het systeem je smartcard een signaal kan sturen zodat hij aan blijft. Als de verwerking dus te lang duurt doet je smartcard het niet meer en gaan alle kanalen op zwart.

Heb je de voorwaarden nog bij de hand van die aanbieding, daar zou dan bij moeten staan dat die 2 maanden alleen gratis is als je totaal-abbo afsluit....
http://blob.ziggo.nl/dynamic//NL_HOM...Sportzomer.pdf

Deze kwam ik tegen via een klein linkje onderaan de website ().

Citaat:
Twee maanden gratis Totaalpakket
- De abonnee ontvangt het Totaalpakket (alle Keuzepakketten plus extra zenders) 2 maanden gratis. De abonnee meldt zich aan voor dit aanbod door de Smartcard registratiekaart (die in het installatiepakket Digitale Televisie is opgenomen) in te vullen en terug te sturen naar het opgegeven adres.
- Het abonnement op het Totaalpakket is de eerste 2 maanden gratis. De derde maand zal de gebruikelijke vergoeding voor dit abonnement in rekening worden gebracht.
- Bij het afnemen van een abonnement op het Totaalpakket geldt een overeenkomst voor onbepaalde tijd. De overeenkomst is maandelijks opzegbaar.
- Wanneer de abonnee het abonnement na de gratis periode niet wenst voort te zetten dient het abonnement in de eerste maand te worden opgezegd. De overeenkomst loopt dan aan het eind van de gratis periode af.
Wat me opvalt aan deze vage voorwaarden is dat er niet expliciet in staat dat er voor het totaalpakket moet worden gekozen op de antwoordkaart. Er staat alleen dat deze moet worden opgestuurd. Of daar nou Z1 op is ingevuld of het totaalpakket dat maakt volgens deze voorwaarden niet uit.

Dat ze adverteren met ''2 maanden gratis'' is nogmaals misleiding en zou niet mogen.