Los bericht bekijken
  #1  
Oud 17 juni 2008, 19:30
Reb00t's schermafbeelding
Reb00t Reb00t is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 17 juni 2008
Locatie: Ziggo
Ziggo Internet: NVT
DTV: Zal even kijken
Berichten: 4
Standaard 2 maanden gratis "Digitaal Totaal pakket" misleiding?

Beste Gebruikers,

Allereerst zal ik mij even voorstellen. Mijn naam is Reb00t () en ik ben woonachtig in het ex-Casema gebied. Na aanschaf van de "39,95 aanbieding" maak ik sinds 2 weken gebruik van digitale televisie van Ziggo.

De aanbieding aldus de Ziggo website:
Citaat:
Stap voor € 39,95 over op digitale tv

Kijk nu bij Ziggo naar televisie van topkwaliteit. Voor € 39,95 krijg je het Installatiepakket Digitale Televisie met daarin:
  • een digitale ontvanger en startpakket Digitale Televisie (smartcard)
  • het Digitaal Totaal pakket (67 zenders) 2 maanden gratis
Nu is het sinds vandaag zo dat alle kanalen van digitale televisie hier niet meer werken. De decoder geeft bij elk kanaal de melding "E19 Preview Periode Verlopen" (oid).

Ik weet dat de antwoordkaart binnen 1 week moet worden verstuurd omdat anders binnen 2 weken digitale tv wordt stopgezet. Dit is netjes gedaan met daarop alleen het Z1 basispakket aangekruist, er vanuit gaande dat we 2 maanden het totale pakket zouden hebben.

Aangezien niks meer werkte nam ik contact op met de helpdesk. Deze vertelde dat de antwoordkaart WEL ontvangen is maar NIET is verwerkt. Deze is dus door het systeem als ''niet ontvangen'' beschouwd. Afijn, deze meneer vertelde ook dat na 2 weken digitaal totaal sowieso stop zou worden gezet.

De man vertelde dat alles om 11 uur weer zou werken (belde om +/- 8:30).

Je raad het al, om 12:30 uur nog geen beeld. (Na natuurlijk meerdere malen de decoder te hebben uitgeschakeld/de smartcard verwijderd/geinstalleerd.... zucht)

Opnieuw gebeld naar de helpdesk en een medewerker van de technische dienst wist mij te vertellen dat de smartcard door hun geheel opnieuw geactiveerd moet worden en dat dit tot 48 uur kan duren (!). (Hij vond het raar dat zijn collega dit niet wist/vertelde.) Plus dat ik mij uberhaupt afvraag of het ''activeren'' van een smartcard 48uur de tijd nodig heeft...

Waar ik naast de fout die ze hebben gemaakt nog het meest van stond te kijken is het feit dat ze beweren dat de "2 maanden gratis" aanbieding alleen geld als er een abonnement wordt genomen op het totaal pakket. In mijn situatie geld dus alleen de ''standaard'' periode van 2 weken! Dit lijkt me pure misleiding aangezien er wordt geadverteerd met 2 maanden gratis het digitaal totaal pakket, zonder enige voorwaarden waar aan moet worden voldaan.

Mijn vraag is dan ook. Is er iemand die ook op deze aanbieding is ingegaan en/of ervaring heeft met deze (vreemde)gang van zaken.

Of is het zo dat de helpdesk medewerker het fout heeft en de 2 maanden wel gelden? (Je weet het maar nooit.)