Los bericht bekijken
  #21  
Oud 16 juni 2008, 21:29
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.452
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Cappelini Bekijk bericht
Ik begrijp dat de Aansluiting reikt tot en met het punt waar het signaal via de kabel het perceel binnenkomt. Het perceel is het bij de Klant in gebruik zijnde (deel van een) gebouw of woning waarin de Aansluiting zich bevindt of waar deze wordt aangelegd. Aangezien mijn perceel mijn appartementsrecht is denk ik dat Ziggo verantwoordelijk is voor het goed aanleveren van signaal tot en met mijn meterkast. Dus niet tot de voordeur van het appartementencomplex. We betalen toch immers ook allemaal afzonderlijk onze abonnementen?
Ik denk dat je daarin gelijk hebt, maar belangrijk is het om te weten waar je AOP zit, dus waar de groene kabel en het aansluitpunt zit. Je schrijft dat dit via de benedenburen doorgelust wordt ? Maar misschien zit van alle appartementen (hoeveel zijn dat er overigens en missen die allemaal de groene kabel?) het AOP in een ruimte onderin het huis en is de bekabeling daarachter dan gewoon een 'huisinstallatie' ??

Heeft de Ziggo monteur op "jouw" AOP wel gemeten ??
Of ging hij er voor het gemak vanuit dat dit wel ergens beneden zal zitten en verder niets gedaan ? Of heeft de vorige eigenaar misschien zelf een wijziging aangebracht waardoor de groene-kabel nu ergens achter een schot zit met een knullig aangelaste coaxkabel die de boel (verkeerd) verlengd ?
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....