Los bericht bekijken
  #8  
Oud 16 juni 2008, 14:15
woy's schermafbeelding
woy woy is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 5 juni 2008
Locatie: - Casema
Berichten: 3
Standaard

Ziggo is inderdaad lekker bezig, Ik had 16 Mei een alles in een pakket besteld op de site ( Had alleen internet en tv ). Daar heb ik een bevestigings mailtje van ontvangen.

Nadat ik er 2 weken later nog niks van gehoord had heb ik maar weer eens gebeld, en het bleek dat het niet in het systeem stond. Dus toen heb ik het mondeling nogmaals doorgegeven. Er werd toen vermeld dat ik binnen 2 dagen een bevestigingsbrief zou krijgen en mijn pakket binnen 2 weken zou ontvangen.

Ik ben nu nog steeds op de bevestigingsbrief aan het wachten. Ik heb afgelopen vrijdag wel mijn installatie pakket gehad, maar dat modem werkt nog niet. Als ik daarmee probeer te internetten dan krijg ik de melding dat het modem nog niet geactiveerd is. Als ik dan op de knop "volgende" druk krijg ik de melding dat ik de ziggo helpdesk moet bellen. Als je dat vervolgens doet moet je het keuze menu door en nadat je voor de 2e keer je postcode hebt ingevoerd word de verbinding dood leuk verbroken, of er word gevraagd om later terug te bellen omdat het te druk is.

Uiteindelijk heb ik vandaag in het keuze menu maar gekozen om een nieuw abbo af te sluiten en dan krijg je ploteseling wel iemand aan de lijn, en die kon me wel doorverbinden met iemand van de helpdesk. De persoon aan de lijn kon mijn modem ook via de telefoon activeren, helaas ben ik op het moment op mijn werk dus kon de gegevens niet opzoeken.

Vanavond nog maar een keer proberen te bellen. Ik ben benieuwd vanaf wanneer ze het nieuwe abbo geld af gaan schrijven. Als ze dat ook maar 1 dag doen voordat het allemaal werkt laat ik het ieder geval weer terug boeken.

Ik was op zich een tevreden klant van Casema, en gelukkig werkt mijn huidige internet ook nog goed, maar de helpdesk is een grote aanfluiting en ik zal ook niet zo snel iemand meer aanraden om op Ziggo over te stappen.