Los bericht bekijken
  #8  
Oud 15 juni 2008, 21:23
gertk's schermafbeelding
gertk gertk is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 14 juni 2008
Locatie: Steenwijk @home
DTV: M750C
Berichten: 21
Thumbs down May the source be with you...

Citaat:
Ik was zelf een beta tester en heb dit meerdere malen gerapporteerd (naast een aantal andere problemen). Helaas heeft Siemens hier niets mee gedaan en de belangrijkste reden was dat dit gewoon niet softwarematig opgelost kon worden. Het probleem zit vooral in de hardware die gewoon te weinig CPU kracht heeft en daardoor regelmatig te veel belast wordt en daardoor ontstaan dit soort problemen.
Ze hebben alleen altijd verzwegen dat de hardware een probleem is en dus een incompetent apparaat op de markt hebben gebracht (alhoewel een aantal van ons de M750C mochten terug sturen en al het geld terug kregen, dus geven ze het eigelijk daarmee zelf al toe).
En dit zou allemaal geen probleem zijn als ze, nadat ze dit hadden geconstateerd gezegd hadden (net als in Duitsland): jongens hier is de source c.q. ontwikkelkit, succes ermee... Veel hardware problemen zijn prima in software op te lossen, desnoods in assembler als de boel in C niet snel genoeg te krijgen is.. Maar ja... all dat geneuzel met beveiligingen, coderingen, intellectual property enz enz bah.. . alle innovatie wordt zo de kop in gedrukt...