Los bericht bekijken
  #9  
Oud 15 juni 2008, 19:37
JohanHDrent's schermafbeelding
JohanHDrent JohanHDrent is offline
Member
 
Geregistreerd: 11 april 2008
Locatie: Hoogezand/@Home
Ziggo Internet: totaal abb/panasonic decoder
Berichten: 77
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door TVAS Bekijk bericht
Tja, wanneer ik alle ellende lees in dit verzamelforum "ZIGGO". Dan moet ik vaststellen dat ik tot nog toe als voormalig klant van @Home, geen enkel verschil opmerk dan voor de overgang. Alles functioneert nog precies zo als voorheen. Zowel voor televisie, Internet als telefoon. Werkelijk ik heb nergens last van. En kan het eigenlijk niet geloven door de 'tsunami' aan klachten. Ik kan alleen maar zeggen: @Home ga zo door met de integratie van @Home in ZIGGO!
Het volgende:
Ik ben dus Home klant (al van het eerste uur, dus heb ik allemaal losse onderdelen)
Ik krijg dus post dat het Ziggo geworden is en dat ik daarom 2 maanden in één keer moet betalen. Vervolgens wordt de Home site veranderd in een Ziggo site.
Daarop wordt reklame gemaakt voor diverse totaalpakketten en er is ook een pakket wat mij aanstaat. Even de postcodecheck gedaan en ja hoor het is op mijn adres beschikbaar.
Vervolgens Ziggo mij laten bellen, lukte eerst niet (ik zou ook teruggebeld worden, is nooit gebeurd). De volgende dag nog maar eens geprobeerd en wonderwel werd ik gebeld en kreeg ik zowaar een dame van Ziggo aan de lijn. Zij vroeg mij naar mijn postcode, helaas viel ik nog onder Home dus moest ik die klantenservice even bellen.
Dit gedaan, en ik moet zeggen dat de dame voor de telefoon heel behulpzaam was. Ik zou binnen enkele dagen de bevestigingsbrief en het pakket in huis krijgen. Door de wachtttijd enz. kostte dit gesprek ongeveer 10 euro.
Na ruim anderhalve week nog niets ontvangen, dus maar eens gemaild: geen reactie. Nog een halve week gewacht en weer gemaild, zowaar ik kreeg een reactie: Men kon mij via de mail geen antwoord geven, ik moest de klantenservice maar even bellen. Vreemd natuurlijk, dat als een bedrijf zijn levertijden niet haalt, dat het bedrijf zwijgt en dat de klant dan moet reageren.
Ik dus weer gebeld met de klantenservice. Na de nodige keuzes en wachttijd kreeg ik wederom een dame aan de telefoon. UIt het systeem bleek dat mijn aanvraag wel in het systeem zat, maar dat er problemen waren met de telefonie. Zonder dat ik de kans kreeg om te reageren werd mij meegedeeld dat ik doorverbonden zou worden met de TD telefonie. Dat kwam het beroemde bandje weer om mij te zeggen dat de wachttijd gemiddeld 9 minuten bedroeg. Na 15 minuten (en weer de nodige euro's armer) heb ik de verbinding maar verbroken.
Wederom heb ik een klachtenmail gestuurd, nu een week later nog steeds geen reactie.

Typisch, dat het dubbel afboeking zo gladjes is verlopen en dat van de overige dingen vrijwel niets op een gewone en eenvoudige manier gedaan kan worden.