Los bericht bekijken
  #2  
Oud 15 juni 2008, 13:48
keesv1's schermafbeelding
keesv1 keesv1 is offline
Member
 
Geregistreerd: 10 april 2008
Locatie: Casema:Alphen aan den Rijn
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra
DTV: CISCO 8455DVB HD-PVR
Berichten: 92
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door digitalekabeltelevisie Bekijk bericht
Omdat er nogal wat integratie perikelen zijn bij Ziggo komen er de laatste tijd vrij veel nieuwe mensen op het forum, enkel en alleen om zich even af te reageren. Ze registreren, posten onmiddellijk één (of met wat pech vele) berichten die inhoudelijk niet veel verder komen dan "Ziggo zuigt", vaak ook nog op de verkeerde plek (als daar al een juiste plek voor bestaat). Het zal misschien even opluchten voor de klager, maar de toegevoegde waarde voor het forum is minimaal.

Misschien is er een aanpassing te maken zodat nieuwe gebruikers niet meteen na registratie mogen posten, maar pas na bijvoorbeeld een dag? Geeft de nieuwe gebruiker even de tijd over zijn boodschap na te denken, en ook om even te zoeken of zijn vraag al eerder behandeld is.

Daarnaast of als alternatief is te overwegen om een beperking op te leggen aan het aantal berichten dat een nieuwe gebruiker per dag mag plaatsten. (bijv. 1e dag 1 bericht, 2e dag 2 berichten, daarna vrij) Wie alleen komt om onrust te stoken zal hierdoor geremd worden, wie een dringende vraag heeft en die goed en op de juiste plaats stelt, heeft aan één bericht vaak voldoende. Eventueel zouden de moderators de beperking kunnen verwijderen voor wie zich meteen goed gedraagt.

Voor de duidelijkheid, dit is niet bedoeld om mensen het zwijgen op te leggen, of om kritiek op Ziggo tegen te houden. Alleen het forum begint nu een klaagmuur te worden, en een stuk minder aantrekkelijk om te lezen.
Ik ben het helemaal met je eens maar het geklaag is wel begrijpelijk.
Het fundamentele probleem is eigelijk het niet voldoende kwijt kunnen van klachten bij ziggo zelf.
Mijn ervaring bij veel bedrijven is nog altijd dat ze naar je luisteren en bijna altijd antwoord krijgt op een klacht of vraag. Geen bedrijf is perfect en er kan altijd wat fout gaan, maar sta de mensen te woord en geef antwoorden. DIT DOET ZIGGO DUS NIET!! Dit forum zit dus met de gebakke peren en wordt dus gebruikt als afvalputje voor gefrustereerde gebruikers die tegen de ziggo muur oplopen en dan maar op dit forum gaan klagen waar het dus niet voor bedoeld is.

Misschien is een nieuwe rubriek voor algemene klachten een suggestie!

Kees