Los bericht bekijken
  #61  
Oud 15 juni 2008, 12:06
Duckyduck's schermafbeelding
Duckyduck Duckyduck is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 14 juni 2008
Locatie: Roermond
Berichten: 10
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Outsider Bekijk bericht
Op het gevaar af hier een flamewar te starten (dus neem het niet zo zwartwit als het hier staat):
Die mensen hebben er zelf voor gekozen om een apparaat te kopen wat niet officieel ondersteunt wordt. Ik heb hier persoonlijk eigenlijk weinig medelijden mee.
Ze kunnen altijd nog een losse STB kopen (als ze een Loewe kunnen betalen tenslotte...), het is niet zo dat ze de TV weg hoeven te gooien of zo.
BULLSHIT! Je kunt een klant niet belasten met al de kennis die hij nodig heeft om te kunnen inschatten dat dit mogelijk niet werkt/niet meer gaat werken.

Daar hebben we nu net open standaarden voor, DVB-C is er hier een van.

Een klant krijgt te horen digitale kabel geeft de beste beeldkwaliteit (bullshit), u heeft een DVB-C ontvanger hiervoor nodig.(dat krijgen ze een klant nog wel verkocht in een winkel).
Kijk deze TV kan DVB-C en DVB-T (Digitenne) direct afspelen, dat scheelt u een lelijk energie vretend kastje naast u design TV. Maar klant, u heeft er ook nog een speciaal "decoder-kaartje" bij nodig de CAM. Verder krijgt u er van ons alleen vandaag, gratis een smart-card bij die u ook nog nodig heeft.

Nu weet ik al wat het antwoord gaat worden op dit stukje tekst: "probleem van de winkel, klant moet maar terug gaan". Maar wie is nu de dupe? Precies de klant.. En blijkbaar telt een klant tegenwoordig niet meer.

BTW Ik wil helemaal geen losse kastjes bij m 'n tv hebben staan, die ook nog enorm veel energie vreten (ga het niet ontkennen, dit is de bittere waarheid).

Overigens... Er is helemaal geen fatsoenlijke STB die HDMI heeft, zit ik dus altijd nog aan de belabberde (analoge) bandbreedte van RGB/S-Video/Composite vast. Zit je dan met je FullHD tv...