Los bericht bekijken
  #7  
Oud 14 juni 2008, 18:13
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.471
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jors Bekijk bericht
Met alle respect hoor, maar bedoeld u nu echt dat deze klachten maar gezeur zijn? Volgens mij is een klacht groot of klein gewoon een klacht!
De communicatie is er een van het stenentijdperk. De monopolist die lak heeft aan zijn klanten. Helaas..daar kan ik niets anders van maken!!
Nee dat bedoel ik juist helemaal niet, blijkbaar heb je mijn stuk niet goed gelezen of begrepen.

Ik reageerde op het feit dat de consumentenbond zegt dat het grootste deel van de Ziggo klanten na de fusie ineens problemen heeft met internet. Dát klopt volgens mij niet. Dat komt omdat het klachtenformulier bij de consumentenbond te beperkt is opgesteld.

Ik schreef juist dat de grote onvrede komt doordat de klantenservice onbereikbaar is omdat veel mensen nu bellen over zaken als facturen, bestellingen enzovoorts, dus allemaal administratieve zaken die niet deugen. En dat komt alleen maar door een hele slechte communicatie van Ziggo.

Doordat het zo druk is komen de "echte problemen", zoals een uitgevallen verbinding er niet meer door bij de helpdesk en krijgt Ziggo een nog slechtere naam. Er onstaat daardoor een kettingreactie. En já, ik denk dat een compleet uitgevallen internet/telefoon/tv bij een klant belangrijker is dan iemand die een vraag moet stellen over een factuur, terwijl Ziggo de informatie over dat laatste ook gewoon op de factuur had kunnen zetten of op hun website had kunnen publiceren, daardoor had er veel meer ruimte gekomen voor bellers met "echte problemen". Natuurlijk bedoel ik daarmee niet dat de klachten over slechte communicatie/facturen/bestellingen enzovoorts niet terecht zijn, natuurlijk zijn die terecht, maar die klachten op zich hadden simpel voorkomen kunnen worden.

De MGV heeft bij Ziggo aangedrongen om in ieder geval te proberen standaard antwoorden ook op de Ziggo website te publiceren zodat niet iedereen de klantenservice hoeft te gaan bellen. Tot nu toe was op de Ziggo website namelijk niets te vinden hierover. Pas vandaag zie ik op de ziggo-website (Home) een mededeling hierover :Citaat:
Ziggo zegt sorry

Het spijt ons dat de wachttijden zo lang zijn.
Om je zo snel mogelijk op weg te helpen hebben we de meest gestelde vragen en antwoorden voor je op een rijtje gezet.
Meest gestelde vragen
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....