Los bericht bekijken
  #13  
Oud 13 juni 2008, 16:29
bigdeal's schermafbeelding
bigdeal bigdeal is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 13 juni 2008
Locatie: Bergen op Zoom/@home
Berichten: 3
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door madlenp Bekijk bericht
Hoi allen,
vraag: Hoe lang duurt het thans om 4,7 GB over te zetten naar een PC. ?
Inderdaad (zoals je later zelf vernomen hebt) duurt het downloaden behoorlijk lang. Ik heb Humax media controller een download gedaan van een filmpje van 6 minuten. En dit downloaden duurde een HALF UUR!
Dit omdat het programma ter controle nog een 2e download doet omdat er vaak fouten ontstaan tijdens de 1e download. Deze download was overigens in .TS formaat (wat prima af te spelen is in de mediaplayer 11, dit in tegenstelling tot beweringen die hier eerder gedaan worden), en
was 220MB groot. Kwaliteit was zelfs op het tft super (lijkt een veel hogere resolutie dan op tv te zien is).
Omzettingen met anyvideo leverde een DVD file op van 45MB.
Citaat:
: Is de snelheid van de USB 2.0 uitgang inmiddels met de laatste firmware aanzienlijk verhoogd?
Zoals eerder in dit forum vermeld (en zo niet hier, dan wel in het oude tvhome forum) zal deze snelheid nooit hoger worden, puur omdat deze usb 2.0 poort geen hi-speed poort is.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door madlenp Bekijk bericht
Kan iemand mij informatie geven of de door mij gewenste functionaliteit: kabeldecoder/HDD/DVD recorder (mogelijkheid om rechtstreeks van de harde schijf van de kabeldekoder naar een DVD te branden thans in ontwikkeling is of sterker nog al reeds op de markt is dan wel via bepaalde technische aanpassingen zelf te vervaardigen is.
Op zich zou dit natuurlijk hardstikke mooi zijn, ware het niet dat hier altijd copyright problemen aan hangen. Bovendien vind ik het maar zonde om DVD's te branden als ik ze op harddisk kan plaatsen.
Wat wel al eerder gedaan is, is dat men aan deze Humax een externe harddisk gehangen werd (via een harddiskbay). Op die manier kun je makkelijk de harddisk in je pc plaatsen, en ook makkelijker vervangen door een grotere! Verwijzingen hiernaar vind je ergens anders in dit forum.