Los bericht bekijken
  #1  
Oud 13 juni 2008, 12:30
roel.loes's schermafbeelding
roel.loes roel.loes is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 13 juni 2008
Locatie: Kronenberg
Ziggo Internet: nog geen
DTV: nog geen
Berichten: 7
Standaard levering en afspraken van Ziggo

Hieronder vermeld ik mijn klacht zoals ik die verzonden heb naar Ziggo. Alle info staat er in om een goed beeld te vormen van het door mij beleefde probleem en teleurstelling. Benieuwd of meer mensen deze ervaringen hebben.
----------------------------------------
Om niet de slechte ervaringen eerst uit te storten wil ik beginnen met een compliment.

U bent de enige die op mijn postcode producten aanbiedt zonder het te hoeven plaatsen van een schotel. Mijn postcode ****** met huisnummer ** ligt kennelijk aan het eind van de beschaafde wereld want u bent werkelijk de enige aanbieder.

Als ik dan noodgedwongen moet kiezen voor een nieuwe aanbieder is die keuze dus snel gemaakt. Echter heb ik rond de 20ste van mei definitief bij u een alles in één pakket besteld voor telefonie, televisie en internet. Heden ten dage ( 13 juni ) heb ik van u nog steeds helemaal niets ontvangen. De mondelinge afspraak aan de telefoon met uw verkoopster was dat het pakket binnen uiterlijk twee weken geleverd zou worden. Als ik het voor de zekerheid nog een keer natel op mijn vingerknokkels heeft mei 31 dagen. Dat zou dus betekenen dat het pakket op uiterlijk 4 juni bij mij thuis geleverd zou zijn. 20 mei plus 14 dagen is 3 juni plus een dag extra voor de post is 4 juni. Nu is het dus de dertiende. Op maandag 9 juni heb ik nogmaals gebeld met uw klantenservice en werd mij verteld dat het pakket uiterlijk vandaag, vrijdag 13 juni geleverd zou worden. En zoals u reeds gelezen heeft is het er nog steeds niet. Dus vandaag nogmaals gebeld en daar werd mij verteld dat het nog niet verstuurd was en dat er zelfs nog geen aanstalten waren gemaakt om het te versturen.

Dit vind ik niet alleen jammer, het irriteert mij ook nog eens mateloos. Afspraken worden in mijn werk gemaakt om nagekomen te worden. Als het dan niet lukt om een gemaakte afspraak na te komen wordt dat medegedeeld aan alle betrokken partijen. Ik hoop, maar draag geen enkele verwachting, dat u een passende oplossing zult vinden voor het feit dat u uw afspraken al tweemaal niet bent nagekomen en daarbij geen enkele vorm van fatsoen of wederzijds respect heeft laten zien aan mij, de andere partij van de afspraak. Ik hoop dat ziggo in werkelijkheid een beetje meer gaat lijken op die vriendelijke oude man uit de door u gemaakte reclame. Mocht dit zulk een tegenvaller blijven zie ik mijzelf genoodzaakt om alsnog een schotel op mijn dak te gaan plaatsen en ziggo in het teleurstellende rijtje aanbieders te zetten waarin alle samengevoegde componenten die ziggo vormen ook al stonden.

In afwachting van uw repliek verblijvend;


Roel Timmermans.