Los bericht bekijken
  #4  
Oud 12 juni 2008, 23:17
BenJ's schermafbeelding
BenJ BenJ is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 september 2002
Locatie: Multikabel
Ziggo Internet: Ai1 Plus - Arris702
DTV: Panasonic TU-DC40RD
Berichten: 1.433
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door TVAS Bekijk bericht
Waarom dan geen oproep, want... belangrijk genoeg, aan de consumentenbond om de klachten te herleiden naar klachten van Casema, Multikabel en @Home. Dan wordt het geheel toch veel overzichtelijker dan allen maar een klachtenpunt instellen voor de verzameling ZIGGO. Door een dergelijke filtering kan men toch veel beter de juiste conclusies stellen?

Dat is nu juist het probleem met de Consumentenbond en ook media als Vara Kassa en Tros Radar, primair willen zij scoren. Dat de klanten daarin mee liften is een tweede.

Zij kiezen hun eigen methodes en laten zich weinig gelegen aan de mening van andere partijen. MGV en ook COAX hebben daar eerdere ervaringen mee.

Een paar klachten zijn normaliter ook helemaal niet interessant voor ze, tenzij er een mooi verhaal van is te maken. In mijn interview met ZDNet kwam de CB 2,5 week terug ook al ter sprake, toen hadden ze iets van 125 klachten ontvangen en was het niet de moeite waard om iets te ondernemen. Nu het op een aantal fora echt omhoog schiet stappen ze er wel in. Een oproep plaatsten ze nb. op dit forum.

Maar verder vinden ze het kennelijk niet nodig om met ons of COAX contact op te nemen. Ziggo weet ook donders goed waar de schoen wringt en wat cq waar het mis gaat, dat hebben wij en dit forum hun wel verteld en dat geven ze ook toe. Daarvoor hoeft de CB geen inventarisatie te doen.

Wij blijven Ziggo daarbij als een luis in de pels op de huid zitten.

Dat Ziggo voor schut gaat is ons probleem niet en hoeven we ook niet verder aan mee te werken. Daar schieten we als klanten verder niets mee op. Wij willen alleen maar dat de problemen zsm worden opgelost en het service niveau weer als vanouds wordt. En laat Ziggo nou precies hetzelfde willen.

OK, als de media en anderen er zich ook mee bezig houden dan zal dat de druk op Ziggo nog meer opvoeren en ze zeker scherp houden, maar ook de druk van boven op de werkvloer nog meer opvoeren. En iedereen die voor een baas werkt weet wat dat betekent, als je je al uit de naad zit te werken en de baas je ook nog eens constant in je nek staat te hijgen.

Natuurlijk kan die baas nog meer mensen inzetten en er nog meer geld tegenaan gooien. Dan wordt het helemaal een kippenhok en moet je een boel ervaring inzetten om dat ook nog eens te begeleiden.

Ik kan je verzekeren dat menig manager van Ziggo weet heeft wat zich hier op het forum afspeelt en dat het menigeen ook flink pijn doet. We worden niet voor niets regelmatig benaderd om contact te leggen tussen posters en Ziggo.

Daarom heeft het ook weinig zin om te blijven mekkeren hoe het zover heeft kunnen komen. Dat komt later wel weer aan de orde. Eerst de zaak weer op de rails.
__________________
BenJ