Los bericht bekijken
  #3  
Oud 12 juni 2008, 18:54
TVAS's schermafbeelding
TVAS TVAS is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 26 maart 2008
Locatie: Noord Brabant
DTV: Horizon box en Cisco 8485 DVB
Berichten: 125
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CeeS Bekijk bericht
Alle klachten op het gebied van "Internetverbinding" zoals de Consumentenbond nu meldt (75% van de klachten gaan daarover) kunnen niet door de fusie komen omdat er gewoon nog niets gewijzigd is aan de verbindingen. Er zijn altijd wel een paar storinggebieden. Het formulier van de Consumentenbond is gewoon te beperkt gekozen waardoor veel mensen nu maar 'Internetproblemen' invullen bij gebrek aan de juiste keuze denk ik. Dat vertekent de echte problemen behoorlijk.

De grote problemen onstaan doordat het gewoon te druk is bij de helpdesk van Casema en Multikabel. Daardoor kom je er met een echt probleem niet door en wordt een klein/simpel op te lossen probleem ineens een groot probleem.
Waarom dan geen oproep, want... belangrijk genoeg, aan de consumentenbond om de klachten te herleiden naar klachten van Casema, Multikabel en @Home. Dan wordt het geheel toch veel overzichtelijker dan alleen maar een klachtenpunt instellen voor de verzameling ZIGGO. Door een dergelijke filtering kan men toch veel beter de juiste conclusies stellen?

Laatst gewijzigd door TVAS; 12 juni 2008 om 23:13