Los bericht bekijken
  #8  
Oud 12 juni 2008, 17:42
Angular Momentum's schermafbeelding
Angular Momentum Angular Momentum is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 11 juni 2008
Locatie: Nuth @home
Ziggo Internet: Basis
DTV: Samsung DVR
Berichten: 4
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kingpin Bekijk bericht
Dat klopt, daarom hebben nu 67% van de klagers klachten over hun internet verbinding. er kan niet gespecificeerd worden WAT precies.
Nu neemt de media klakkeloos over dat bijna 3 kwart van de klagers problemen hebben met internet, terwijl er vrijwel geen problemen zijn met het internet.
Dat vind ik ook erg scheef, en kan natuurlijk nooit een goede "inventarisatie" zijn van de problemen, helpdesk lijkt me toch het grootste probleem gezien de emails en telefoon gesprekken die ik gehad heb met Ziggo, ik denk dat ik hetzelfde probleem zou hebben gehad met @home...de helpdesk is volgens mij nog steeds dezelfde piepels (met versterking nu van de twee andere kabelaars). In ieder geval, voor mijn probleem had consumentenbond nooit wat kunnen doen. Dus ik zie meer een soort kijk ons nou, wij doen wat voor jullie arme consumentjes, dan een werkelijk uitgedachte actie om dingen ook daadwerkelijk te verbeteren.

Voor Ziggo ben ik altijd een tevreden @home gebruiker geweest wat de internet verbinding betreft. Kwaliteit was zeer goed en dat van een ex XS4ALL gebruiker. De opzegging is feitelijk alleen maar dat ik sneller wil voor goedkoper, telefoon gaat er dan helemaal uit wegens twee mobiel abbo's. Ik moet wel eerlijk zeggen dat de laaste week de verbinding 3 keer is weg gevallen voor langere tijd waar ook geen modem reset hielp.

Wat ik niet netjes vind aan het hele Ziggo verhaal is dat ik pas achteraf te weten ben gekomen dat er van alles ging veranderen, het veranderen van de voorwaarden, afschrijven vooraf, en fuseren van Casema-Multikabel-@home. Ik kwam er eigenlijk pas achter toen ik mijn kanalen en favorieten voor TV weer opnieuw kon gaan instellen en een nieuw programma overzicht zag van Ziggo in plaats van @home (Ik dacht eerst namelijk nog dat mijn Samsung TV ontvanger weer eens raar aan het doen was). Dit heeft mijn keuze om goedkoper te willen wel degelijk versneld.


Fijne avond toegewenst...