Los bericht bekijken
  #7  
Oud 12 juni 2008, 17:01
Angular Momentum's schermafbeelding
Angular Momentum Angular Momentum is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 11 juni 2008
Locatie: Nuth @home
Ziggo Internet: Basis
DTV: Samsung DVR
Berichten: 4
Standaard

Wij hebben duidelijk ook de eind datum aangegeven, dit moet je invullen bij het opzeggen...wij vonden het gewoon vreemd dat er ineens binnen de opzegtermijn werd afgesloten. Paketten doen er ook niet toe, je kunt je telefonie en internet apart opzeggen zo is mij verteld door de verkoop (zolang je kontraktjaar voorbij is), en er werd bij verkoop zelfs een opmerking gemaakt dat alleen het gezamelijk afsluiten van de diensten mogelijk zou zijn "een beetje vreemd". Bij de verkoop konden ze mij uiteindelijk vertellen, dat de technische dienst het internet een maand zou gaan "verlengen" en dat dat zou gebeuren, maar.....ze niets kon garanderen. Toen ik weer de technische dienst aan de lijn kreeg konden die mij vertellen dat ik dan wel kon verlengen, maar alleen als ik ook even telefoon ging verlengen. Een andere optie was er zogenaamd niet.

Inmiddels is er iemand wakker geworden bij Ziggo, en een Meneer van de verkoop afdeling heeft de boel recht gezet, waar de technische helpdesk mij vertelde dat dit niet kon, kon de verkoop afdeling dit wel oplossen. Ik heb echt de laatst verzonden email zowat moeten uittekenen wat ik nu wilde.

Nu maar hopen dat ook daadwerkelijk gedaan word wat er beloofd is. Ik heb gelukkig al met mijn buurman geregeld dat als er wat gebeurd ik op zijn WIFI router mag gaan surfen mocht het toch fout gaan.

Vriendelijke groet,
Thomas