Los bericht bekijken
  #2  
Oud 12 juni 2008, 13:06
Ziggo Webteam_Renee's schermafbeelding
Ziggo Webteam_Renee Ziggo Webteam_Renee is offline
Inactieve account
 
Geregistreerd: 14 april 2008
Locatie: groningen
Ziggo Internet: totaal
DTV: samsung
Berichten: 13
Standaard

Beste Ziggo-klanten,

Door het lezen van de reacties op de forabegrijpen wij dat er op dit moment veel onvrede is over de geleverde diensten. Wij begrijpen ook dat onduidelijkheid veel onrust veroorzaakt. Dit zouden wij graag voor u willen wegnemen. We zitten momenteel midden in het proces van verkenning en afstemming. Dit brengt in een aantal gevallen startproblemen met zich mee.

Een logisch gevolg daarvan is dat u telefonisch contact zoekt met onze klantenservice. Door de toename van het aantal gesprekken zijn de wachttijden langer geworden dan normaal. Wij luisteren wel naar de signalen die u afgeeft. Zo is bijvoorbeeld het tarief van de klantenservice verlaagd van 0,10 eurocent naar 0,02 eurocent.

Wij doen er alles aan om de afstemmingsproblemen zo min mogelijk te laten doorwerken naar u als klant. Uw vertrouwen willen wij graag herstellen.
Wanneer uw klacht of storing tot op heden nog niet is opgelost, dan kunt u een e-mail sturen naar support@home.nl met uw klantgegevens en als onderwerpregel "Webcare". Wij nemen dan uw klacht in behandeling.

Wellicht nemen wij met deze post niet alle onvrede bij u weg, maar bij alle medewerkers van Ziggo is de wil en inzet aanwezig om alle problemen zo snel en accuraat mogelijk op te lossen.

Met vriendelijk groet,


Het Ziggo Webteam.