Los bericht bekijken
  #230  
Oud 11 juni 2008, 23:56
emeel's schermafbeelding
emeel emeel is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 11 juni 2008
Locatie: Amerongen/Casema
Ziggo Internet: 3 in 1
DTV: helaas niets ontvangen
Berichten: 2
Standaard Heb ik weer....

Drie weken geleden, net voor verhuizing, heb ik een bestelling geplaatst via de website van Ziggo: alles in 1 met snelste internet plus een harddisk ontvanger besteld. Ik ben recent verhuist vanuit het UPC gebied naar het Casema gebied, via UPC maakte ik al gebruik van digitale tv en had daarbij een HD recorder - en dat wilde ik natuurlijk weer hebben.
Ik ontving direct na bestelling in mijn mailbox een bericht waarbij Ziggo mij bedankte voor de bestelling en dat e.e.a. schriftelijk nog zal worden bevestigd.
Tot op heden heb ik niets meer ontvangen via Ziggo, geen reactie van mijn aanmelding als nieuwe klant - geen reactie omtrent mijn bestelling - geen reactie at all...

Eergisteren hoorde ik ineens van de klachtenregen gemeld via de consumentenbond over Ziggo en even Googlen en ja hoor... heb ik weer.
Verhuis ik net naar een gebied waar geen andere digitale zooi te bestellen is dan via Ziggo en juist over deze Ziggo gonst het van de klachten op internet. Dus maar eens gebeld naar de helpdesk; en alles wat ik onder dit draadje lees over de helpdesk is waar. Wachttijd daarna u wordt doorverbonden naar een medewerker en dan is het ijzig stil aan de lijn (of sta ik dan weer in de wacht?)
Wacht eens ik had ook een monteur besteld via het webformulier en heb daarbij aangegeven dat deze komende vrijdag de 14e in de ochtend kon komen. Via helpdesk menukeuze 3 en 1 kan je de afspraken automatisch op laten zoeken en ja hoor... voor uw adres staan geen afspraken gepland.

Ik las dat via dit forum Ziggo medewerkers meeposten, bij deze aan de Ziggo medewerkers mijn oproep/smeekbede;
- ik wil heeeeel graag klant worden en had me netjes aangemeld maar ik hoor lees of ontvang niets meer (stuur me het pakket en laat die monteur maar zitten spaart u weer 99 euro uit)

Meestal worden bestaande klanten ergens de dupe van en contreert een bedrijf zich geheel op het werven van nieuwe klanten; deze manier van werken door Ziggo gaat ze zowel nieuwe als bestaande klanten kosten lijkt me.