Los bericht bekijken
  #3  
Oud 11 juni 2008, 23:52
raymond's schermafbeelding
raymond raymond is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 23 april 2005
Locatie: Rijswijk / Prolocation
Berichten: 1.082
Standaard

Hi!

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CeeS Bekijk bericht
Als je mail-forwarding op de mailserver aanzet blijft de mail nooit op de server staan, die wordt dan geforward naar je werk. Je kunt volgens mij niet instellen dat er een kopie verzonden moet worden. Als je een kopie wilt verzenden dan moet je dat in je mailprogramma doen, maar dan wordt die kopie pas verzonden op het moment dat je de mail ophaalt.
Weet je echt zeker dat het zo heeft gewerkt als je beschrijft? Zou kunnen want ik ken de mailserver van Casema verder niet, maar normaal houdt doorsturen in dat er geen lokale kopie achterblijft.
Ja dat heeft zo gewerkt, en alle klanten die dat zo ingesteld hadden hebben hier e-mail over gehad. Waarom die niet door bovenstaande gebruiker ontvangen is weet ik niet.

In de oude omgeving kon dat, er waren een hand vol gebruikers die dat enabled hadden, in de nieuwe situatie kan er alleen nog geforward worden zonder de lokale box.

Veel mensen vonden het erg onhandig en vaak zat ook de mailbox vol en dan zat de provider met de ellende.

Je kunt in de service site je instellingen aanpassen, en een ander adres instellen, het is echter wel of-of geworden. Dus of de lokale box, of een forward.

De keuze daaromtrend heb ik niet gemaakt Maar vertel je slechts hoe het nu werkt.

Het is jammer dat je kennelijk die brief gemist hebt die is vorige week ,voordat het omgezet is, verstuurd.

Bye,
Raymond.