Los bericht bekijken
  #2  
Oud 11 juni 2008, 23:30
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.470
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door RobvanB Bekijk bericht
Al sinds een tijdje staat mijn casema mail met een doorstuur adres naar mijn werk geconfigureerd. Hierdoor kreeg ik mijn mail ook op mijn werk binnen.

Helaas blijft de mail nu niet meer op de server staan, waardoor thuis binnen halen erg moeilijk wordt.

Is deze verandering bekend? Bij de helpdesk in ieder geval niet. Men begon daar over configuratie van Outlook van mijn werk.....

Ik heb dit ook al via een klacht gemeld, ik ben benieuwd naar de reacties.


Groet, Rob
Als je mail-forwarding op de mailserver aanzet blijft de mail nooit op de server staan, die wordt dan geforward naar je werk. Je kunt volgens mij niet instellen dat er een kopie verzonden moet worden. Als je een kopie wilt verzenden dan moet je dat in je mailprogramma doen, maar dan wordt die kopie pas verzonden op het moment dat je de mail ophaalt.
Weet je echt zeker dat het zo heeft gewerkt als je beschrijft? Zou kunnen want ik ken de mailserver van Casema verder niet, maar normaal houdt doorsturen in dat er geen lokale kopie achterblijft.

Als je op je werk weer een exchange-server hebt draaien, kun je daar dan niet weer een automatisch-doorsturen aanmaken naar (een ander) email-adres thuis ? Dat is in outlook dan met berichtregels te doen. Zo'n kopie wordt dan doorgestuurd zonder dat je pc hoeft aan te staan.
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....