Discussie: alphacrypt classic
Los bericht bekijken
  #18  
Oud 11 juni 2008, 22:21
anoniem's schermafbeelding
anoniem anoniem is offline
Ziggo Official
 
Geregistreerd: 12 maart 2007
Locatie: Ziggo Provider
DTV: ALL
Berichten: 4.033
Standaard

DVB logo heeft niets met een goedkeuring te maken en geeft ook geen enkele garantie dat het werkt. DVB houdt zich niet bezig met 'goedkeuringen' maar met specificaties / standaarden.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Dwarf Bekijk bericht
Beste Klaus ,ik heb vanmiddag een andere smartcard gekocht (weer €30,00) ,een wat oudere (@home) (zie vorige topic)en nou heb ik ned1 hd open ,dit is ook de enige kanaal die ik open krijg.
En wat mascom (de makers van de alphacrypt common interface) zeggen dat de sony tv modellen niet ondersteund worden,dat is belachelijk!! .
Waarom? het volgende ,Sony maakt lcd tv met een ontvanger er in die goedgekeurd zijn ,anders zouden ze nooit het logo DVB mogen gebruiken.
En de Alphacrypt cam.(Mascom)zouden ook volgens de standaards moeten werken ,er zijn meerdere bekende leveranciers van ontvangers die deze cam gebruiken ,hoe kunnen ze dan zeggen dat bepaalde sony lcd tv,s niet werken met de alphacrypt?
Dus het ligt volgens mij aan de smartcard ,met andere woorden volgens mij ligt Ziggo gewoon alles te dwarsbomen ,en dat de consument alleen maar ontvangers koopt van hun.(die wel werken!)
Of misschien hebben Ziggo en Mascom wel een "deal" gesloten ,dat er een klein stukje programmatuur op de cam staat geschreven ,dat je niks kan ontvangen in combinatie van een Sony lcd ,dan zouden we misschien een oudere versie cam moeten gebruiken?