Los bericht bekijken
  #11  
Oud 11 juni 2008, 15:29
a.w.spruijt's schermafbeelding
a.w.spruijt a.w.spruijt is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 11 juni 2008
Locatie: zandvoort casema
Ziggo Internet: medium
Berichten: 1
Standaard ziggo

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Snoeck Bekijk bericht
Ik heb 10-15 minuten ingevuld, zelf laat ik het niet zo ver komen, als ik hoor wachttijd 10 minuten hang ik op. Regelmatig gebeld de afgelopen week voor een contact. Ik vind 10 minuten teveel als er 10 cent per minuut voor gevraagd wordt, je bent zoiezo al enkele minuten verder eer je door het menu bent gegaan.

Als Ziggo nu eerst eens zo coulant is, zolang er deze problemen zijn om een gratis nummer te geven of op z'n minst lokaal tarief, is het wachten misschien niet zo'n groot probleem.

Daarnaast zou het het ook erg handig zijn om op de site te vermelden de dingen die nog niet tot de mogelijkheden behoren, mogelijk dat het geduld van de klant iets langer is.


Ik heb sinds twee weken een abonnement en probeer dus een mailadres aan te maken, mij te registeren voor Mijn Ziggo en het ftp adres te achterhalen voor het plaatsen van mijn website. Wat tot op heden niet is gelukt.
A.W. Spruij
De laatste tien dagen 20 keer tel. contact gezocht: 'Wachttijd bedraagt momenteel meer dan 10 minuten, probeer het een andere keer.' Wanneer dan?
Via de website dan: Om een simpele wijziging door te voeren, daarop is de website niet ingesteld. Dan maar naar 'veelgestelde vragen'. Op de sleutelwoorden 'wijzigen' en 'opwaarderen' krijg ik als een van de reacties (d.w.z. 'veelgestelde vragen) ... 'U gaat scheiden en ... ' (neen dit verzin ik niet).
Dan maar het formulier invullen want dan 'wordt u zo snel mogelijk geholpen!' Het blijft slechts bij een onmiddellijke automatische bevestiging, verder niks.
Dan 'bij bestelling' mijn tel. nummer opgeven, want dan word je direct teruggebeld. Werkt perfect, alleen nadat de verbinding tot stand is gekomen is het 'tuut-tuut-tuut'.
ZIGGO: op ZIG GOed slecht!
A.W. Spruijt