Los bericht bekijken
  #3  
Oud 10 juni 2008, 20:51
JohanHDrent's schermafbeelding
JohanHDrent JohanHDrent is offline
Member
 
Geregistreerd: 11 april 2008
Locatie: Hoogezand/@Home
Ziggo Internet: totaal abb/panasonic decoder
Berichten: 77
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door EvaWhyte Bekijk bericht
Vandaag heeft de Consumentenbond het meldpunt ‘Ziggo’ geopend. Dit naar aanleiding van de diverse dagelijkse meldingen die bij de bond zijn binnengekomen (waarvan vele van dezelfde aard als die hier ook op het forum verschijnen).

De Consumentenbond wil met dit meldpunt inventariseren welke problemen consumenten hebben met de nieuwe of veranderde diensten en services van Ziggo, hoe groot deze zijn en in hoeverre er gesproken kan worden van ‘aanloopproblemen’. De Consumentenbond wil inzicht krijgen in de manier waarop Ziggo met de klachten omgaat en Ziggo zonodig te bewegen snel orde op zaken te stellen.

Zowel leden als niet-leden kunnen via een meldformulier op http://www.consumentenbond.nl/test/formulieren/ziggo/? hun ervaring of klacht doorgeven.

Eva Whyte, Consumentenbond

Weggegooide moeite, want:
1) Alle home abbonnees vallen nog steeds niet onder Ziggo, dus zal Ziggo al deze klachten afwentelen op de Home organisatie (een marketingtruc).
Uiteraard zijn ze wel onder de Ziggo regeling gaan vallen toen het vooruitbetalen betrof.

2) Laten ze eerst maar eens beginnen met het lezen van dit forum, dan weten ze al meer dan genoeg.

3) De directie en het management heeft een plaat voor hun hersenen van minimaal een meter dik. Voor de zoveelste keer werd er door een van de oorspronkelijke organisaties gezwendeld met de eigen voorwaarden. Wat was de reactie van de directie op dit alles. Eerst werd er gezegd we konden niet anders(?). En toen dit niet werkte werd er maar een zwak excuus gemaakt.