Discussie: Any news?
Los bericht bekijken
  #53  
Oud 10 juni 2008, 19:48
MauriceW's schermafbeelding
MauriceW MauriceW is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 4 juni 2008
Locatie: -/Casema
DTV: Humax iHDR5050-C
Berichten: 358
Thumbs down

Mijn ervaring is weer heeeeel anders... en het wordt er niet beter op

Zojuist gebeld... eerst bijna een kwartier gewacht... daarna een medewerker aan de lijn gekregen. Mijn internet-bestelling van vorige week (woensdag 4 juni) was inderdaad nog niet in het systeem doorgekomen.

Dus gevraagd of ik dan telefonisch kan bestellen. De medewerker kon de optie voor de interactieve digitale televisie niet vinden ("Bedoelt u het digitale zomerpakket?" vroeg hij ).

Uitgelegd dat ik toch echt de digitale interactieve televisie bedoel die voor 428.95 op de Ziggo-website staat. Hij ging het aan de collega vragen die er meer vanaf wist.

Na een tijdje wachten kwam hij terug met de mededeling dat hij vanwege "technische omstandigheden" mij helaas niet verder kon helpen met deze bestelling.

Toen ik hem vroeg wanneer dan wel wist hij dit niet. Hij zei wel dat ik niet opnieuw zou hoeven te bestellen omdat de internet-bestelling er uiteindelijk wel door zou komen.

Van dat laatste geloof ik niet veel... Van de week nog maar eens bellen en hopen op een medewerker die er wat meer van weet.

Tips aan Ziggo:

1. Zorg dat je medewerkers op de hoogte zijn van wat er op de website wordt aangeboden.

2. Zet pas iets op je website als je het ook daadwerkelijk kunt leveren.

Zeer triest weer allemaal...