Los bericht bekijken
  #211  
Oud 10 juni 2008, 15:40
Cyzor's schermafbeelding
Cyzor Cyzor is offline
Member
 
Geregistreerd: 27 januari 2006
Locatie: UPC
DTV: UPC Royaal met Philips HDTV DVR
Berichten: 99
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Eric - HWI Bekijk bericht
Ik had gisteren het idee dat de smearing / bewegingsonscherpte minder was dan bij de wedstrijden van zaterdag en zondag. Zou dat kunnen, of verbeeld ik het me?
Zou erg goed kunnen, ik ergerde me er in ieder geval minder aan.

EDIT:
Ik zit nu te kijken en de smearing is aanzienlijk minder, wil niet zeggen geheel afwezig (maar dat is ook niet te voorkomen denk ik) het beeld is er in ieder geval danig op vooruit gegaan. Als de smearing van het begin 10 punten kreeg en geen smearing 0 vind ik het nu zo rond de 4 zitten. Alleen bij snelle camera bewegingen is het nog steeds goed te zien maar bij langzamere is het nu bijna afwezig. Ik zag het voorheen al als iemand zijn hoofd (tijdens een interview) een beetje bewoog, daar is het nu zo goed als afwezig. Wat ik zo snel even heb kunnen waarnemen. Lijkt me toch dat ze bij de NOB iets ten goede hebben veranderd. Hebben andere mensen ook deze ervaring? Eric zou je nog een set screenshots kunnen maken zodat het goed vergelijkbaar is en dit niet te veel moeite kost?
__________________
Zat bij Ziggo tot mijn gemeente op 1 oktober 2008 overging naar UPC. Weg investering in Loewe televisie met ingebouwde DVB-C tuner en AlphaCrypt CAM.

Laatst gewijzigd door Cyzor; 10 juni 2008 om 18:15