Discussie: ziggo site
Los bericht bekijken
  #81  
Oud 10 juni 2008, 13:23
amiboy's schermafbeelding
amiboy amiboy is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 17 april 2008
Locatie: holten @home/ziggo
Berichten: 338
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door marcedwin Bekijk bericht
Weer ongenuanceerd. GROTE bedrijven. Die werken namelijk met GROTE arrogante webbouwers die zorgen dat sites PERFECT werken in IE. Omdat al die gebruikers IE hebben. Jij dus waarschijnlijk ook. Het klopt dat de browsers sommige dingen anders interpreteren, maar dat is minimaal. Als je echt je best doet heb je aan één opzet genoeg met een kleine aanpassing in de stylesheet(s) voor IE.

Ik vind het nog steeds onbegrijpelijk dat veel grote sites voor internationale bedrijven alleen in IE goed werken. Gelukkig is dat over een jaar of 10 opgelost want dan bestaat MS gelukkig niet meer.
het is vrij simpel alles kost geld en daar geven ze graag zo min mogelijk voor uit dus zorg je er voor dat het voor de grootste groep klanten goe is ja ik gebruik op moment ie8 maar ik gebruik ook ff en safari soms. de problemen zijn al veel eerder opgelost ie8 houd zich het best aan de standaarden ooit en waarschijnlijk ie9 ook overgens zal er binnen een paar jaar een nieuw html versie zijn zodat vanafdaar direct alles met de standaarden kunnen gaan werken. en als je denkt dat microsoft over 10 jaar niet meer bestaat ben je wel heel erg naief