Los bericht bekijken
  #1  
Oud 9 juni 2008, 22:10
BenJ's schermafbeelding
BenJ BenJ is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 september 2002
Locatie: Multikabel
Ziggo Internet: Ai1 Plus - Arris702
DTV: Panasonic TU-DC40RD
Berichten: 1.433
Standaard Zoekgeraakte aanmeldingen.

Omdat er veel problemen werden gemeld met aanmeldingen die vlak voor de fusie plaatsvonden en om een of andere reden niet helemaal correct in het nieuwe klantenbestand bleken te staan, heeft de MGV er bij Ziggo op aangedrongen om toch ook maar het oude systeem te gaan raadplegen in dit soort gevallen.

We hebben klachten zien langskomen over door Ziggo geannuleerde aanmeldingen, aanmeldingen die opnieuw moesten worden ingevoerd en aanmeldingen waarbij men hierdoor wellicht de kans loopt om een "actie cadeau" mis te lopen.

Zonder nog de formele bevestiging van Ziggo gekregen te hebben, hebben wij sterke aanwijzingen dat een en ander dus nu wel is na te gaan (ieg. vwb de MK-klanten). Dus zit u in zo'n situatie met de nodige twijfels, dan zou u alsnog zekerheid kunnen verkrijgen. We hebben ook aanwijzingen dat de wachttijden aan het teruglopen zijn.

Als iemand inderdaad met deze wetenschap heeft gebeld en dit kan bevestigen dan gaarne hier even terugkoppelen. Dan weten we tenminste dat het "werkt".
__________________
BenJ