Los bericht bekijken
  #171  
Oud 8 juni 2008, 22:05
Cyzor's schermafbeelding
Cyzor Cyzor is offline
Member
 
Geregistreerd: 27 januari 2006
Locatie: UPC
DTV: UPC Royaal met Philips HDTV DVR
Berichten: 99
Standaard

Hier precies het zelfde, super beeld, vooral waar je veel detail ziet zoals een shot van de tribune. Maar zodra het beweegt smearing, dit heb ik ook bij de SD beelden zoals Eric al aangaf. Je moet denk ik wel een nieuwe LCD hebben en hier gevoelig voor zijn wil het je opvallen omdat je anders aan deze smearing gewend kan zijn.
Het beeld blijft gewoon "goed" om aan te zien maar verliest een beetje de HD meerwaarde. Maar het is nog steeds beter dan SD digitaal/analoog. Had in splitsceen het HD beeld en het analoge beeld naast elkaar, dan zie je pas echt het verschil. Het nadeel van HD is dat het snel "normaal" wordt en je het niet meer echt ziet.

Ik vind het wel grappig om te zien als ze tijdens de reclames omschakelen naar SD. Dit gebeurd altijd tijdens de UEFA leader, je ziet het beeld als je goed oplet even verspringen. Soms schakelen ze te vroeg over waardoor de Nederland 1 indent wordt afgebroken en je naar een stilstaande UEFA leader kijkt.
__________________
Zat bij Ziggo tot mijn gemeente op 1 oktober 2008 overging naar UPC. Weg investering in Loewe televisie met ingebouwde DVB-C tuner en AlphaCrypt CAM.