Los bericht bekijken
  #1  
Oud 8 juni 2008, 15:04
reppel's schermafbeelding
reppel reppel is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 8 juni 2008
Locatie: tilburg @home
Ziggo Internet: humax
Berichten: 3
Standaard Digitale zenders instellen op Bravia met Humax

Heb al jaren een @home abonnement, met een Humax IR-Fox C kabelkastje. Het kwam vaker voor dat ik alleen met de afstandsbediening van de Humax zenders kon kiezen en de a.b. van de tv niet werkte. Lag aan de wat oudere tv dacht ik.

Heb nu een lcd Sony Bravia kdl 46D3500 gekocht. Volgens de Humax handleiding de kabel aangesloten: kabel in de Humax (cabel in) en tv scartkabel tussen Humax en tv aangesloten. De basale tv aansluiting volgens de handleiding. De tv zocht bij start automatisch naar de digitale kanalen. Vond echter niets. Als ik nu via het menu van de tv opdracht geeft de zenders te zoeken wordt er niets gevonden; het eindigt met het advies de kabel aan te sluiten.

Volgens de juffrouw van @home/ziggo moet ik ook de coaxkabel tussen Humax en tv aansluiten, naast de scartkabel. Maakt geen enkel verschil. Heb ook 3 scartkabels geprobeerd.
Via de Humax a.b. kan ik wel alle zenders zien. Heb de Humax software geupdate. Vraag me nu af of de Humax de zenderinstelling verhindert. Heeft iemand een idee? Bedankt.