Los bericht bekijken
  #39  
Oud 8 juni 2008, 07:33
martwout's schermafbeelding
martwout martwout is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 17 mei 2008
Locatie: Culemborg (Casema)
DTV: Humax IRDHD5100C
Berichten: 1.224
Standaard Re:

Uit de EK voetbal in HD-topic:

Citaat:
Hadden de mensen die problemen hadden de Samsung op 720p staan of op 1080i? De Samsung laten opschalen zag er hier ook minder uit, maar in 720p was het probleemloos (op een Full HD Sony).
Ik heb de Samsung op 1080i staan.

Citaat:
Hadden de mensen met problemen alleen last tijdens de spel beelden of ook tijdens de studio beelden?
Puur tijdens de beelden vanuit Zwitserland. De eigen beelden van de NOS waren stabiel. Maar tijdens de beelden voor de wedstrijd (portugal) van de gang plus de opstellingen was het beeld schokkerig (alsof het net niet vloeiend liep), artefacta waaronder dat je dan even kort beelden van net ervoor ziet en het viel me op dat het gras van dichtbij vlekkerig was (smearing?). Het gras op Ned 1 digitaal (dus de digitale versie van Ned 1 SD) was beter van dichtbij.

Ik heb tijdens de eerste helft even de decoder op een ander kanaal gezet en weer terug op 14. Toen was het veel stabieler en kon je op een enkele keer wat artefacts wel goed kijken (het beeld zelf was weer vloeiend). Ook ik heb op de andere HD-zenders geen problemen.

Ik moet wel toevoegen dat ik Portugal-Turkije niet heb uitgezeten, maar dat kwam vooral door de problemen tijdens de eerste helft. Ik had het vertrouwen verloren dat het stabiel zou bleven en zodoende was mijn interesse voor de wedstrijd weg.

Postcode: 4102