Los bericht bekijken
  #160  
Oud 8 juni 2008, 00:37
pjutr's schermafbeelding
pjutr pjutr is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 24 maart 2008
Locatie: Breda Casema
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus
DTV: Philips 42PDL7906 Cisco8455 Samsung SMT-C7140A
Berichten: 769
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Cyzor Bekijk bericht
Hadden de mensen met problemen alleen last tijdens de spel beelden of ook tijdens de studio beelden?

Zit nu nog naar NOS Studio Sportzomer te kijken en zelf de beelden van de straat lijken HD, erg netjes!
Ik heb vanaf de start om 17.25 tot en met Studio Sport + Journaal (het eerste in HD!) vrijwel probleemloos zitten kijken. De genoemde problemen hier op het forum zoals beeldecho's etc. herken ik dan ook totaal niet.

Het was wel alsof de eerste 25 minuten van de de uitzending geen HD was. Niet alleen zag ik net als voorgaande dagen geen verschil met het SD-kanaal, maar ook het logo (wybertje) was eerst gelijk aan Ned. 1-SD (geen HD-toevoeging) Vlak voor de reclame rond 17.50 viel alles weg op kanaal 14 (beeld op zwart, geen geluid wel EPG). En na een paar minuten vlak voor de de start van de wedstrijd kwam alles terug met HD-logo en een duidelijk scherper en stoirignvrij beeld. En dat is zo gebleven op 2x een minime zeer korte storingen na met wat strepen en tikken in het geluid tijdens de eerste helft van Zwitserland-Tsjechië.

Ook daarna een strak storingvrij beeld dat niet onder deed voor Nat. Geo HD of Discovery HD tot en met de reguliere Studio Sport-uitzending met late Journaal vanuit die HD studio, waarbij je voor het eerst op tv kon zien dat Noraly Beyer richting 65 jaar gaat! Maar zelfs dan ziet ze er nog redelijk goed geconserveerd uit voor haar leeftijd..

Ik had wel de indruk dat eigenlijk alleen de beelden vanuit de StudioSport Studio en het EK zelf echt HD zijn. Studio Sport Zomer bv. niet en ook de schakelingen met Tom Egberts vanuit Zwitserland waren duidelijk minder van kwaliteit dan de beelden uit de HD-studio (sport) van het NOB.