Los bericht bekijken
  #212  
Oud 6 juni 2008, 23:35
oepkje's schermafbeelding
oepkje oepkje is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 22 mei 2008
Locatie: -
Ziggo Internet: Internet Z1
Berichten: 12
Angry Ziggo Soap gaat door

Nu de basisdingen van internet weer werken (Uploaden webpagina werkt weer - emailversturen naar hotmail en live account werkt weer, uitgaande smpt server werkt weer, valt mijn internet nog bij de regelmaat van de klok uit. Hiervoor moest ik vanmiddag thuis blijven tussen 13.00 en 17.00 uur, al wat komt geen monteur, 17.00 uur gebeld, als hij om 19.00 uur nog niet geweest is nog maar even bellen, om 19.00 uur weer gebeld, wachttijd per keer 15 minuten nu werd verteld dat de monteur onderweg de kwaal al had gevonden en dat alles verholpen zou zijn. Geen monteur gezien en omdat het kabelkastje slechts 50 meter van mijn huis zit, waar om dan niet even gemeld dat hij het verholpen had!! De hele dag vergeefs naar de knoppen.
Ik geloof er niks van, vanavond weer een tiental malen het internet eraf; bij buren hetzelfde euvel, oorzaak: de hoge buitentemperatuur in combinatie met de zon op de kabelkast bij de weg, de temperatuur loopt daar gemakkelijk op naar 80 graden, Hoe geven we ZIGGO de koude douche, hoe komt ZIGGO zijn klanten tegemoet??cry:


quote=kropmans;101653]Ik zat bij Orange ook met telefonie. deze hebben mij inmiddels afgesloten.
Dus zit nu zonder vaste telefoon.
Gelukkig wel dat was n.l ook een en al ellende. ik ben daar maar 1 jaar lid van geweest.
voor heen zat ik bij Casema, Publishnet, Tiscali,

alleen over Publishnet kan ik tevreden terug kijken.Val van de ene ellende in de andere.

gelukkig betaal ik tot nu toe nog niets extra.

Ik heb mezelf ergens in maart aangemeld bij toen nog Casema.
In de veronderstelling dat het nog wel even zou duren voor dat de drie bedrijven echt samen verder gingen. Ik was er natuurlijk wel op bedacht dat er wat strubbeling zou komen.

Jammer dat het nu zo loopt. je zou toch denken dat zo'n mega bedrijf dit al had moeten kunnen voorzien.
Wie gaat er nou vlak voor een fusie een mooie aanbieding doen om gratis een Samsung DVD recorder weg te geven.

Je zou denken dat ze er wel van geleerd hebbengezien ze allemaal al bij de consumenten organisaties in de top 10 van de meeste ergernissen gestaan hebben.[/quote]