Discussie: Any news?
Los bericht bekijken
  #43  
Oud 6 juni 2008, 23:18
xahmol's schermafbeelding
xahmol xahmol is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 februari 2008
Locatie: Utrecht (oud Casema)
Ziggo Internet: Connect Max&Play Max (300 Mb), Technicolor tc7210 (in bridge), Apple AirPort Extreme (2015)
DTV: Samsung Horizon (woonkamer),Humax IR-FOX C (slaapkamer),AnyseeE30TC (PC) en TV Extra.
Berichten: 4.972
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bordewolf Bekijk bericht
Gezien dat er wel betaalbare HDTV's op de markt komen moet ook HDTV betaalbaar worden. Dat is het nu niet. Ik verwacht toch dat minimaal een poging gedaan moet worden om de gewone man hier kennis mee te laten maken. Doordat de lat heel hoog ligt is de noodzaak tot het kopen van een HD-televisie steeds lager.
Bor, het zijn altijd eerst de early adopters die instappen en dan altijd de hoofdprijs betalen. Pas als iedereen het op feestjes over HD heeft komt meer vraag en gaan vanzelf de prijzen omlaag. Gewoon de wetten van de economie.

Wil je er vroeg bij zijn met HD? Ja, dan betaal je veel.

En nogmaals, rijke stinkerd of gewone man hebben er niets mee te maken. Heb genoeg gezien dat een gezin beneden modaal zoals gezegd een 50 inch Pioneer Kuro hadden hangen en een stinkend rijk gezin een CRT die ikzelf zelfs voor mijn slaapkamer te klein zou vinden. Nogmaals: het is maar net wat je er voor over hebt.

Kortom: niets bijzonders en zeker niet iets om Ziggo te verwijten.

Zou jou eens moeten horen als ze iedereen gratis HD decoders gaan geven en dat gaan betalen (het geld moet immers ergens vandaan komen) uit een algehele verhoging van de TV kabelkosten voor iedereen.