Los bericht bekijken
  #13  
Oud 6 juni 2008, 22:44
Mike1234's schermafbeelding
Mike1234 Mike1234 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 1 juni 2008
Locatie: - @Home
Berichten: 13
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door DaaFFF Bekijk bericht
Ik heb een Sony KDL-32S3000 i.c.m. een alphacrypt classic module. Het werkt bij mij zonder problemen i.c.m. Ziggo. Kon alle zenders door middel van de automatische zoekfunctie zo vinden. Alleen moest ik wel alles op volgorde zetten, want dat gebeurt niet automatisch. Scheelt weer een extra kastje en een afstandsbediening. Het is wel verstandig om de nieuwste firmware erop te zetten (3.15). Dit i.v.m. de extra beveiliging bovenop de Irdeto. De latere firmware’s ondersteunen dit.

De alphacrypt classic module decodeert het signaal binnen de tv. Indien de tv een scart of hdmi uitgang heeft kun je dat signaal opvangen met een recorder. Maar het vervelende is dan wel dat je maar 1 tuner hebt. Wil dus zeggen dat als je iets opneemt, je niks anders kunt kijken.

Succes,
David
Dank je voor toelichting.
Het was dus mijn bedoeling, als het had gekund, via de Alphacrypt een digitaal programma opnemen en de analoge zenders gewoon via de tv bekijken. Dan kan ik het kastje van de digitale tv wegdoen/wegzetten.
Ik weet dat er 1 tuner in zit maar hoopte eigenlijk dat hij het signaal van de Alphacrypt kaart gewoon door kon geven aan de dvd-recorder en ik analoog kijken.